Virágpor - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2023 március, 06 - 8:08

Fogyókúrázóknak is kiváló természetes étrendkiegészítő

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 3500 Forint

A virágpor egyike a legtartalmasabb és legtisztább természetes élelmiszereknek, hihetetlen táplálkozási és gyógyászati értéke évszázadok óta ismert. A virágpor mindenki számára nagy lehetőséget tartogat, legyen szó betegségről vagy az betegségmentes, hosszú életről.

Néhány érdekesség:

  • A méhek a virágport a nektár begyűjtésekor szedik össze és hátsó pár lábukon található pollengyűjtő kosárkáikban szállítják a kaptárba táplálékként Saját enzimjeikkel tovább érlelik, így a koncentrátumok koncentrátumát hozzák létre.

  • A pollen szemcsék annyiféle színárnyalatúak és esszenciájúak, ahány virágról származnak – a fehértől a feketéig, a sárgán át a barnáig.

  • Oroszország elhíresült százévesei általában méhészek voltak, akiknek az étrendje nagy mennyiségű méz-maradékot tartalmazott, azaz a kaptárak alján található, virágporral telített mézet. A virágpor a mentális képességektől kezdve a fizikai teljesítmény így számtalan téren kifejti pozitív hatásait.

  • A klinikai tesztek elvégzése alatt a gyermekek IQ-hányadosa megduplázódott és jelentősen nőtt a stressztűrő képesség, mind az állatok, mind az emberek esetében.

  • A virágpor az egyetlen természetes élelmiszer, mely tartalmazza mind a 22 összetevőt, aminosavat amelyekből az emberi test felépül.

  • 20 gramm nyers virágpor, kb. 900 gramm zöldség és gyümölcs tápanyagtartalmának felel meg. Gondoljunk csak bele, ez egy hihetetlen adat!

  • Európában végzett tanulmányok igazolták, hogy csupán virágpor és vízfogyasztásával, az ember képes hosszútávon életben maradni!

  • 2-3 evőkanál nyers virágpor elfogyasztása után jóllakottnak érezzük magunkat, akár egy fél napon keresztül sem vagyunk éhesek, miközben erőt és energiát érzünk, így a virágpor képes megtámogatni a fogyókúránkat is.

  • A virágpor semlegesíti a különböző toxinok, környezeti mérgek, szintetikus anyagok és élelmiszer adalékanyagok tápanyaglebontó hatását, ezáltal támogatja az egészséges sejtek termelődését, gondoskodik a jobb egészségi állapotról és a hosszabb élettartamról.

  • Napjainkban a világon, évente több mint 10.000 tonna virágport fogyasztanak el évente az emberek élelmiszerként.

A virágpor rendszeres fogyasztásával a következőket tapasztalhatjuk: Elveszi az étvágyat, miközben nem leszünk éhesek, így jelentősen hozzájárul a fogyókúrához. Nagy hatékonysággal képes a vastagbelet a májat és a gyomrot méregteleníteni. A virágpor mindenki számára nagy lehetőségeket tartogat, legyen szó valamilyen betegségről, vagy csak egyszerűen az egészséges, hosszú betegségmentes életről. A virágpor az egész szervezetben fokozza a sejtszintű folyamatokat és katalizátorként ösztönzi a sejtközi anyagcserét anélkül, hogy alapvetően módosítaná a normál élettani aktivitást. Méregteleníti a szervezetet. Sokoldalú hatásai nemcsak egyetlen specifikus élettani funkciót szabályoznak a testünkben, hanem aktiválják a szervezet biológiai rendszerét. Véd a vitamin-, ásványanyag- és aminosavhiány ellen, különösen terhesség, szoptatás és fokozott fizikai vagy szellemi igénybevétel esetén. Optimális fizikai és szellemi teljesítményt ér el. A virágpor biztosítja a szervezetünknek azokat a kémiai anyagokat, amelyek a mirigyeket, az izmokat, a hajat és a létfontosságú szerveket alkotják. Az elhasználódott sejtek vagy szövetek regenerálódásához szükséges anyagokat is tartalmazza. Többek között emiatt van jelen ma már számos elismert arckrémben.

Ajánlott természetes állapotában fogyasztani.

Megjegyzés: A virágpor az arra érzékeny személyeknél allergiás reakciót válthat ki. Első fogyasztása előtt érdemes allergiatesztet végezni: kevés virágport néhány csepp vízzel összekeverni, majd azt a csukló belső részére kenni. Amennyiben a bőrfelület kipirosodik, biztosan tudhatjuk, hogy pollen-érzékenyek vagyunk. A fentebb leírtak jelentős része, leginkább a nyers virágporra vonatkozik, a szárított virágpor a szárítás során sokat veszíthet képességeiből.

+Erősségek

Ízletes, tápláló, egészséges

-Hátrányok

Nincs

Bondár Dinda

Ajánlom

+4

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
2 Legyél az első, aki hozzászól
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments