Bright White - vélemény

Átlag: 4 (1 szavazat)

Közzétéve 2020 december, 09 - 18:18

Fogfehérítő ceruza Bright White – működik

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Jó napot mindenki. Sok véleményt olvastam, mielőtt megrendeltem volna ezt a ceruzát. A vélemények teljesen mások. Valaki nem örül, azt mondja, hogy kevés értelme van, teljes hülyeség. Valaki meg van döbbenve, hogy valóban van hatás, és elég gyors. Egyesek szerint elrontják a fogukat, mások nem vettek észre ilyen cselekedetet. Általában, amíg maga nem próbálja ki, nem fogja megérteni)) Szóval úgy döntöttem. Menjünk rendben.

Világos fehér fogfehérítő ceruza.

A csomagolásról nem fogok beszélni, minden rendben van, panasz nincs. Még a sapkát is külön matricával, annak bizonyítására, hogy nem nyitották ki.

Mi a termék. Úgy néz ki, mint egy szokásos jelölő. Egyrészt a név be van írva, másrészt semmi nincs megírva) Nyissa ki a kupakot. Van egy közönséges fehér kefe, puha, kényelmes.

Másrészt az a rész, amely forog, és így kinyomja a gélt. Forduljon kissé az óramutató járásával megegyező irányba, és folyadék jelenik meg a keféken, amelynek köszönhetően a fehérítés bekövetkezik. Minden rendkívül egyszerű.

Most a használatról és a hatásról. Magam is meglepődtem, és nem hittem el a végsőkig, de van hatása. Természetesen nem mondom, hogy ez egy teljesen biztonságos dolog. Károsíthatja a zománcot. Ezért a legracionálisabb felhasználási módot választottam magamnak, és az összes utasítást félretettem)

A gélt felviszem, és a fogamon 2–4 percig tartom, nem 15–20 percig. Először is, nagyon gyorsan hat, és a hatás észrevehető, másrészt 15-20 perc múlva véleményem szerint valóban nagyon károsíthatja a zománcot.

Nem minden nap használok ceruzát, hanem csak szükség szerint. Ha már látom, hogy az emléktábla láthatóvá válik. És minden napra fogfehérítő paszta)

És természetesen pótolhatatlan dolog a vendégek érkezése, fontos találkozók stb. Esetén. Néhány percig alkalmazva, természetesen nem tesz csodát, de a fogak pár tónusú fehérebbek.

Ezzel a felhasználással nem ártottak a fogaimnak. Az íny irritációja, bőrpír stb. Szintén nem vett észre. Néha nagyon sokat segít. De csak intézkedned kell)

Köszönöm a figyelmet. Jó napot kívánok mindenkinek!

+Erősségek

Kényelmes

hatékony

olcsó

-Hátrányok

Ne élj vissza

Sándor

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments