Femibion Natalcare II - vélemény

Átlag: 4.5 (2 szavazat)

Kategória: Gyógyszerek

Közzétéve 2021 február, 22 - 2:02

Femibion Natalcare II

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Femibion Natalcare II

Elmondom a véleményem a Femibion ​​Natalcare II – Folsav + metafolin vitamin- és ásványi anyag komplexről, ami kimondottan nőknek lett előállítva. A legjobban gondoskodik a nők egészségéről.

A terhességem után hihetetlen erőveszteséget kezdtem érezni, csökkent a hemoglobinszintem, és vaspótlásra volt szükségem, de mivel a ciklus első felében vitaminokat szedtem, és nem volt szükségem további gyógyszerekre, úgy döntöttem, hogy ismét megveszem a Femibiont.

Választásom a Femibion Natalcare ll-re esett, a terhesség 13. hetétől a laktációs időszak végéig, ez utóbbi épp az én helyzetemben megfelelő.

Ezeket a vitaminokat aktívan reklámozták a nők által látogatott oldalakon, amelyeken akkoriban én is rendszeresen szörföztem.

Élénken emlékeztem tehát a névre és a külsejére, és már a gyógyszertárba érve egyértelműen tudtam, hogy meg szeretném vásárolni.

Terhesség alatt más, ugyanolyan népszerű gyógyszeres készítményeket is szedtem, de a vizsgálatokon kívül mással nem tudtam értékelni a hatékonyságukat.

Tetszett az összetétele, a fő irány a folsav nagy mennyiségben való megléte, a betegtájékoztató alapján folyamatosan növekszik a szervezet igénye erre.

Mivel ez az időszak nálam már véget ért, a folsavra már nincs annyira szükségem.

Viszont sok más hasznos nyomelemet tartalmaz.

Csak sajnos nem találtam benne vasat, amire nagy szükség van a terhesség második felében.

Szeretnék pár szót írni magáról a gyógyszerről: tabletta és lágy kapszula formájában is kapható, étkezés közben kell bevenni, hideg itallal. De ezt nem mindig sikerül megcsinálnom, mert szeretek teát vagy kávét inni, természetesen forrón.

Könnyű lenyelni, a mérete teljesen megfelelő, nem akad meg az ember torkán, mint némely másik gyógyszer.

Összesen 30 tabletta és 30 kapszula van a csomagban, az alkalmazásból kiindulva pontosan egy hónapra elegendő.

 

Természetesen kicsit drágán jön ki, tekintve, hogy a gyártó azt javasolja, hogy a szoptatás végéig érdemes szedni.

A kemény rózsaszín tabletta azt jelenti, hogy egyértelműen tartalmaz festékanyagokat, de manapság nincs egyetlen termék sem, ahol ne lenne...

Minden szükséges komponenst tartalmaz, pedig azokból sok van, ezek a B csoport vitaminjai, a C és E vitamin, a pantoténsav, a biotin-nikotinamid, a Folate-folsav, az L-Methylfolate, valamint sokak számára szükséges a jód is.

A lágy kapszula dokozahexaénsavat (esszenciális többszörösen telítetlen Omega-3 osztályú zsírsavat), DL-a-tokoferol-acetátot (E-vitamin), halzselatint tartalmaz.

Miután bevette, azonnal érez némi javulást, könnyű és észrevehetetlen módon, de lassan visszatér a normális szintre, hasznos anyagokkal telítve a szervezetet.

Természetesen jó lenne, ha vas is lenne az összetételében, de úgy vélem, hogy az alma és a húskészítmények gyakori fogyasztása már nem teszi olyan szükségszerűvé ezt az igényt számomra.

Tehát a Femibion vitaminok nem rosszak, legalábbis nem okoztak intoleranciát és allergiás reakciókat nálam.

Az alkalmazása előtt ajánlott orvoshoz fordulni, ezt valójában nem tettem meg, de a nőgyógyászati klinika orvosától kaptam javallatot a vitamin szedésére.

Mint minden hasonló gyógykészítményt, a Femibion Natalcare II vitamint is gyermekektől elzárva és hűvös helyen kell tárolni.

A haj és a bőr állapota változatlan maradt, pontosabban a hajhullás ahogy elkezdődött, úgy meg is maradt, valamint a száraz és feszülő bőr, bár a lágy kapszulának a bőr teljes telítettségét biztosítania kellene, de ez korántsem igaz.

Az árat és az újév utáni összes áremelkedést tekintve a legolcsóbbnak bizonyult ebben a szegmensben a nekem szükséges adagolást tekintve.

Összességében nem rossz, de inkább terheseknek való, mint szoptató nőknek és a regenerációs időszakban lévőknek.

Ennek ellenére csak javasolni tudom a vitaminokat, mivel vitaminokra mindig szükség van, különösen a téli és a tavaszi időszakban.

Köszönöm, hogy elolvasták a véleményemet a Femibion Natalcre II vitamin illetően. Remélem hasznos volt.

+Erősségek

Jódot tartalmaz

amely nem mindig található meg más vitaminokban

elfogadható ára van, érdekes dizájnja

elegendő naponta egyszer szedni

javítja az általános egészségi állapotot

-Hátrányok

Nem tartalmaz vasat, nem képes megbirkózni a száraz bőrrel és a hajhullással

Gabriella

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Femibion Natalcare II fotók

2021.05.10

Femibion

Már amikor tudod hogy kisbabát lessz a terhességi tesztet pozitív elkezdheted szedni a femibion neked is jobb és a babának is a femibion szeded kell a szoptatás végéig a femibion egy vitamin...