Sinsay - vélemény

Átlag: 2.25 (2 szavazat)

Közzétéve 2021 július, 14 - 1:01

Felejthető vásárlás, felejthető termékekkel

A Sinsay reklámját először a facebook dobta fel, ahol rá is kattintottam egy termékre. Onnantól kezdve nem tudtam úgy fellépni a közösségi oldalamra, hogy valahol valamilyen formában ne ajánljon nekem a Sinsayben kapható termékeket. Mostanában, mint tudjuk jobb inkább otthonról intézni a vásárlást meg két gyerekkel nem is szeretek egyedül útnak indulni, így mikor szükséges lett egy két dolog akkor felléptem a Sinsay oldalára.

A kislányomnak választottam innen egy roppant aranyos 101 kiskutyás fürdőruhát, magamnak pedig egy strandpapucsot és egy fésűt. Még régebben jártam Sinsayhez hasonló boltban, úgyhogy nagyjából sejtettem, hogy mit fogok kapni, amikor válogattam a termékek között. Sajnos ezúttal nem csalódtam pozitívan pont olyan közép inkább alsókategóriás minőségű termékeket kaptam, mint amit sejtettem. Igazából a vásárlást nem bántam meg, mert a fürdőruhát kb két hónap alatt kinövi a lányom és amúgy is csak az otthoni medencében hordja, a papucs szintén egy szezonos, viszont a fésű kb három használat után tönkrement az azért nem esett olyan jól.

Kicsit olyan volt, mintha a kínai boltból rendeltem volna, pedig ez egy ugyanolyan fast fashion üzlet, mint a h&m onnan mégis a legtöbb esetben nagyon jó minőségű termékeket kapok. Egyébként árak tekintetében sem mondanám filléresnek az üzletet, sőt a három termék ára inkább a tízezerhez közelített, mint az ötezerhez és ismerve a minőséget nem biztos, hogy ki kellett volna próbálnom ezt az áruházat. Felejthető volt minden téren.

A weboldalon könnyű eligazodni viszont a termékek legtöbbjénél nem volt túl nagy méretválasztás. A másik, ami feltűnt, hogy a végletekig egyszerű az áruház online felülete. Inkább tűnt kezdetleges webáruháznak, mint több éve működő platformnak. Lehet, hogy ők is csak a pandémia alatt kezdtek el házhoz szállítani ezt sajnos nem tudom.

Végül azért találtam nekem tetsző dolgokat, de tudtam volna még vásárolni csak nem voltak a megfelelő méretek. A házhozszállítás hétszázötven forintba került, ami valljuk, be manapság igen olcsónak számít, viszont arra, hogy melyik futárcég hozta a csomagomat arra már nem emlékszem. A szállítási idő átlagos volt talán két munkanap alatt megkaptam a rendelésemet.

Az az igazság, ha egy plázában látnám, meg ezt a boltot egészen biztosan nem jutna eszembe bemenni, viszont mivel ismeretlen volt számomra és szükségem volt a dolgokra tettem egy próbát online. Jópofa termékeket lehet, itt kapni viszont nem ellensúlyozza a minőségbeli különbségeket. Hiába tök aranyos a 101 kiskutyás fürdőruha, ha három egy órás pancsolás után máris foszladozni kezd rajta a minta. Egy vásárlásnak elment, de tuti, hogy nem fogok újra innen rendelni.

+Erősségek

jópofa termékek

-Hátrányok

silány minőség

Пользователь сайта

Nem ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Sinsay fotók

2023.06.14

Shein-hez tudnám hasonlítani

....................................................................................Az árak általában kedvezőek, de nem igaz ez minden termékre, ahogy a minőség is változó az üzletben. Találtam...