Közzétéve 2021 május, 10 - 13:13

Ezzel a könyvvel felépítheted az online vállalkozásodat

Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnék megtanulni az MLM szakma rejtelmeit. Hiszen mindenki tudja, aki belekóstolt, hogy nem egy könnyű szakmáról van szó és nem is való mindenkinek, de tanulható és sok lehetőséget tartogat a kitartó emberek számára.

A könyv számomra szórakoztató volt, tele volt humorral, saját tapasztalatai alapján visz végig az úton. Érhető volt, mert nem egy száraz, unalmas könyvet olvastam. Persze olvastam már más könyvet is ezzel kapcsolatban, de eme könyv elolvasása után megint megráztam magamat és az ismeretlen, új dolgokat újra beépíthetem a munkámba.

Ha sikeres akarsz lenni ebben a szakmában, ezt a könyvet is el kell olvasni mindenkinek.

Úgymond egy kézikönyvnek lehet tekinteni, ami alapján lépésről, lépésre fel tudod építeni a vállalkozásodat.

Ha végig mész az ajánlott lépéseken, kitartó vagy, akkor a mai világban ez a könyv egy nagyon jó mankó.

Megmutatja, hogy ma mitől működik az MLM, hogy mennyire kitartónak lenned, mikre kell nagyon odafigyelni és nem utolsó sorban, ami az MLM legfontosabb titka, hogyan, hol keress magadnak olyan munkatársakat, akiknek szintén van céljuk, kitartásuk ahhoz, hogy ők is felépítsék a vállalkozásukat.

Vitatkozhat bárki az MLM szakmával kapcsolatban, mert rengeteg véleményt lehet hallani, főleg, amikor munkatársakat keresel, de vitathatatlan, hogy ma Magyarországon is egyre több sikeres Multi Level Marketing-ben dolgozó embert lehet felfedezni. És ez a pandémiás időszak csak jót tesz a toborzásnak, de meg is kell tartani az embereket.

Mindegy milyen termékkel, szolgáltatással foglalkozol, vagy akarsz foglalkozni a könyv nagyon hasznos a régi motorosoknak és a kezdőknek is..

Talán segít abban a könyv, hogy ha tépelődsz, hogy belekezdj-e egy ilyen jellegű vállalkozásba, hogy meghozd a döntést, mert a most a jó a kezdéshez.

Teoka 1967

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Nógrádi Bence – Mikor Leszel Milliomos? fotók

2021.05.14

Nógrádi bence

Ebben a könyvben megtanul hajtjuk az 5 fő pontot ami. Meg tanítja velünk hogy dolgozzunk hálózatban hogy épitsük azt hogy beszéljünk az önbizmatlan emberekkel akik még ilyet nem csináltál és nem...
Nógrádi Bence – Mikor Leszel Milliomos? fotók

2021.04.04

MLM szakkönyv mindenkinek aki szeretné megtanulni a “szakmát”

Egyik kedvenc könyvemről szeretnék véleményt írni.Az írója Nógrádi Bence egy üzletember.Pár évvel ezelőtt találkoztam vele egy előadáson, ahol MLM üzleti képzésen vehettünk részt.Telt ház előtt...