Közzétéve 2021 március, 21 - 11:11

Ez az arckrém, kiváló hidratáló, és bőrmegfiatalító tulajdonsággal rendelkezik.

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Ár : 1200 Forint

Helia D ez a név sok embernek ismerős.Hiszen évek óta ott van a drogériák polcain.Én személy szerint azért vásároltam meg a ezek közül ezt a krémet ami C vitaminos és hidratáló,mert elég száraz és érzékeny a bőröm.Vágytam valami finom könnyen felszívódó krémre.Ez a termék hozta azt amit én kerestem.Este használom fürdés után, egy keveset kenek fel az arcomra. A tapasztalatom az, hogy. igen könnyen felszívódik,és kellemes puha, bársonyos, lesz az arcbőröm.Nagyon kellemes diszkrét ,finom illata van. Nem kell félni, mert ha véletlenül a ruhára kerül sem hagy nyomot.Én azt gondoltam,hogy zsíros nehéz krémet találok majd a tégelyben,ez a félelmem gyorsan, már az első használat alkalmával eltűnt. A párom és barátaim is észrevették az arcomon a változást, és csak annyit mondtak, hogy nagyon jól nézek ki mit csináltam??Erre én csak annyit feleltem, hogy vettem egy jó arckrémet.Persze a barátnőim azonnal ki akarták próbálni. Nagy boldogság nekem az hogy a körülöttem élők is észrevették a változást. Ez a krém szerintem ár arány értékben is kiváló!

MyFarfallo - Smink, haj, divat és minden ami NŐ!: Helia-D hidratáló arckrém

Nagyon tudom ajánlani minden korosztály számára hiszen a bőrt ápolni és védeni kell már egészen fiatal kortól kezdődően.

Bátran ki kell próbálni a terméket, és ha meg van elégedve ajánlani tovább mindenkinek.Én is csak azt tudom mondani, hogy a puding próbája az evés. Nem kell drága termékeket megvásárolni, ha egy olcsóbb, de ugyan akkor hatásos arckrémet is tudunk használni.A C vitamint csak plusz dolog, amit hordoz ez a krém. Ezáltal védve van az arc bőrünk a külső behatásoktól. Mivel nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, ezért úgy tervezem, hogy kifogok próbálni ebből a termékcsaládból több fajta krémet is. Ajándékba mindenképpen fogok vásárolni, családtagjaimnak szülinapra ,névnapra, hiszen egy olyan dolgot tudok adni, ami igen nagy örömöt tud okozni.Mivel én már használom több hónapja, így tudok nekik róla tapasztalatokat is mondani ami nagyon fontos.Az biztos, hogyha kifogy a tégelyből én biztosan vásárlója leszek ennek a krémnek újra.

Mielőtt a véleményemet elkezdtem írni, bekentem vele az arcom, és már most teljesen felszívódott.A bőröm nem fénylik,de ugyan akkor, szép és hidratált lett.Aki szeretne szép arcbőrt, annak ajánlom a krém használatát mert nem fog csalódni!

Krém sok van de Hélia D ami C vitaminos csak ez az egy van! Bátran ajánlom minden hölgynek, fiatalabbnak és idősebbnek egyaránt!

-Hátrányok

Gyorsan elfogy, mert van hogy többször is felkenem, mert annyira jó a bőrnek

csilla65

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments