Sminkes könyv lépés lépésre - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Egyéb könyvek

Közzétéve 2021 november, 04 - 17:17

Ez a könyv egy mentőöv azoknak, akiknek a sminkeléssel kapcsolatosan kérdései vannak.


Ár : 4970 Forint
Megvásárolt: link

Czopkó Nóri: SminkVarázs – A sminkről, és a Nőről, aki mögötte vagy

Czopkó Nóri sminktréner és hitvallása szerint a smink túlmutat önmagunkon, harmóniábahoz és ha tetszünk is magunknak, akkor el tudjuk oszlatni a kételyeinket, félelmeinket.

A könyv bevezet bennünket a sminkelés világába, abba a varázslatba, amely kihangsúlyozza a Nő szépségét. Véleménye szerint a smink előtti és a smink utáni Nő nem ugyanaz, mert amikor a hölgyek arca felderül, a kisugárzásuk megváltozik akkor ragyogni kezdenek.

Nincs titok, de ha szépnek látjuk magunkat kívülről, attól sokkal jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Ha ez mindennapjainkon elérjük akkor az pozitív hatással lesz az önbecsülésünkre.

Ez a könyv teljesen megváltoztatta a sminkről alkotott véleményemet, eddig úgy éreztem nincs rá szükségem, mert a természetes a legszebb. De tévedtem, kipróbálva tanácsait, tippjeit önmagamon fantasztikus hatással vannak rám.

A könyv azoknak a hölgyeknek ad útmutatót, akik saját magukat sminkelik és szeretnének fiatalabban, üdébben, sugárzóbban megjelenni nap mint nap minél kevesebb időráfordítással. Sok nőnek az önmagához és a nőiességéhez való viszonya siralmas. Ebben segíthet a külsőnkkel való törődés. Egy jó smink szebbnek láttat bennünket, a legnehezebb időkben is törekedni kell arra, hogy tetszem magamnak, tetsszen amit a tükörben látok.

Valóban hasznos olvasmány a könyv ajánlom figyelmetekbe, mert a hétköznapok viharában is, ha szánsz magadra néhány percet és teszel azért, hogy jobban érezd magad a saját bőrödben, akkor már megérte. Ez a könyv megismerteti az alapsminkelést, jó tippeket, hasznos tanácsokat ad, hogy el tudj indulni a változás útján. Legyél bátor és képes leszel megteremteni a pillanatot, hogy elégedetten nézz tükörbe.

+Erősségek

Sminkelési tippek, tanácsok kezdőknek is

Buksika

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments