Közzétéve 2021 június, 10 - 16:16

ÉRZÉKENY BŐRŰEK IS HASZNÁLHATJÁK MAGAS VÉDELEM!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Megvásárolt: link

Napvédelem és ÁPOLÁS az Avon care sun termékeivel!Vízálló és hidratáló ,napvédő krém arcra és testre:50-es fényvédő faktorral óv és hidratál, könnyű állagú és hipoallergén, érzékeny bőrűek is használhatják. JELLEMZŐI: 50-es fényvédő faktor – magas védelmet biztosít, hipoallergén – érzékeny bőrűek is használhatják, szuperkönnyű állagú – gyorsan beszívódik, hidratál – puhává és selymessé varázsolja a bőrt, vízálló – kitűnő választás a strandra.

Mattító,és hidratáló fényvédő arckrém SPF 50:Strand, vidámság és fényvédelem a Mattító és hidratáló, fényvédő arckrémmel! JELLEMZŐI: Fényvédelem az arcnak 3 az 1-ben krémmel. Hidratál és matt hatást eredményez. Könnyű állagú, vízálló formulája azonnal beszívódik és nem hagy maga után ragacsos érzést. SPF 50-es faktorszámmal.

Pure and sensítive vízálló hidratáló naptej SPF 50:Az AVON Hidratáló naptej érzékeny bőrre SPF 50 hidratálja és nyugtatja a bőrt. JELLEMZŐI: E-vitaminnal és zöldtea-kivonattal, SPF 50-es fényvédelem, ultra könnyű formula.

Napvédő krém gyerekeknek,és babáknak SPF 50:Napvédő krém gyerekeknek és babáknak 50-es fényvédő faktorral, a biztonságos napozásért. JELLEMZŐI: zabtejjel és E-vitaminnal.

Mattító BB krém SPF 45:BB krém mattító hatással és SPF 45 fényvédő faktorral. JELLEMZŐI: természetes matt hatást kölcsönöz, bőrszépítő és mattító hatás.

Napozás utáni hűsítő testápoló aloe verával.és mandulaolajjal:Napozás utáni hidratáló gél. JELLEMZŐ: panthenollal és aloe verával.

Napozás utáni hűsítő spray C-vitaminnal:AVON Napozás utáni hűsítő spray a biztonságos napozásért és barnulásért. JELLEMZŐI: azonnal hűsíti és frissíti a bőrt, hidratáló hatású, segít helyreállítani a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát, segít tartósabbá tenni a napbarnított bőrszínt, aloe verával, B-, C-, és E-vitaminnal.

Vízálló,napvédő spray gyerekeknek:Az AVON Vízálló, napvédő spray gyerekeknek 30-as fényvédő faktorral védi a bőrt. Türkiz színű formulája sok vidám percet szerez a gyerekeknek, amíg bekened őket. JELLEMZŐI: derma 360° technológiának köszönhetően segít védeni a gyermekek különösen érzékeny bőrét, bőrgyógyászatilag tesztelt, hipoallergén. HASZNÁLATA: 15 perccel napozás előtt permetezd bőségesen a bőrre és oszlasd el egyenletesen! Addig dörzsöld, amíg a színe elhalványodik. Ne permetezd közvetlenül az arcra. Gyakran ismételd használatát, különösen fürdőzés, törölközés és izzadás után!

Barnulást elősegítő testápoló:Az aranybarna bőrszín már elérhető közelségben van az AVON Barnulást elősegítő testápolójának segítségével. JELLEMZŐI: segít mélyebbé tenni a napbarnított bőrszínt, miközben hidratál, elősegíti a természetes barnulási folyamatot, enyhén napbarnított bőrszínt kölcsönöz.

Gyorsan száradó napvédő spray:Gyorsan száradó napvédő spray a biztonságos napozásért. JELLEMZŐI: 30-as fényvédő faktorral.

Hidratáló napvédő spray:Hidratáló napvédő spray 15-ös fényvédő faktorral. JELLEMZŐI: E-vitaminnal és aloe verával.

Vízálló napvédő krém arcra,és testre:Vízálló napvédő krém arcra és testre 50-es fényvédő faktorral. JELEMZŐI: aloe verából nyert gélporral.

Önbarnító testápoló mandula olajjal:Önbarnító testápoló arcra és testre. JELLEMZŐI: mandulaolajjal. HASZNÁLATA: Használat előtt tisztítsd meg és alaposan radírozd át bőrödet. Bőséges mennyiségben, egyenletesen vidd fel az önbarnítót. Használat után alaposan moss kezet. Várd meg, amíg a termék teljesen beszívódik és bőröd ismét száraz lesz, csak ezután öltözz fel. Ügyelj rá, hogy beszívódás előtt ne érintkezzen a bőröd vízzel sem. JAVASLAT: Hűvös, száraz, árnyékos helyen tárold. A legjobb hatást akkor érheted el, ha a termék gyártási idejétől számított 2 éven belül felhasználod. Ezt a dátumot a kupak hátoldalán találod; az első 2 számjegy a napot, a 2 második számjegy a hónapot, a harmadik 2 számjegy pedig az évet jelöli. FIGYELEM! FONTOS: nem tartalmaz fényvédőt, és nem nyújt védelmet napégés ellen. A fényvédő használata nélküli napozás növelheti a bőr idő előtti öregedésének, a bőrrák és egyéb egészségüyi problémák kialakulásának kockázatát, még abban az esetben is, há bőröd nem ég le. Szembe ne kerüljön. Amennyiben mégis szembe jutna, bő vízzel alaposan öblítsd ki. Amennyiben az irritáció nem szűnik meg, fordulj orvoshoz. Gyermekektől elzárva tárolandó. Csak külsőleges használatra. Textíliákon vagy hajon foltot hagyhat.

Napbarnított bőrszínt élénkítő olajspray E vitaminnal,és kókuszolajjal:Hidratáló ápolás a biztonságos napozás és barnulás érdekében. JELLEMZŐI: hidratálja és simábbá varázsolja a bőrt, segít helyreállítani a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát, gyorsan beszívódó, vízálló formula, kókuszolajjal és E-vitaminnal.

Vízálló hidratáló napkrém gyerekeknek SPF50 B5 ÉS E Vitaminnal:Vízálló hidratáló napkrém 50-es fényvédő faktorral. JELLEMZŐI: B5- és E-vitaminnal.

Színezett napvédő krém gyerekeknek:SPF 50 – Az AVON Színezett napvédő krém gyerekeknek SPF 50-el óvja a bőrt az egészséges napozás érdekében. JELLEMZŐI: 50-es fényvédő faktor, hidratál, gyorsan beszívódik. HASZNÁLATA: 15 perccel a napozás előtt bőségesen és egyenletesen vidd fel. Gyakran ismételd használatát különösen fürdőzés, törölközés és izzadás után. Gyerekek számára szülői felügyelet mellett ajánlott a használata.

Napvédő krém arcra,és testre:Napvédő krém arcra és testre. JELLEMZŐI: 30-es fényvédő faktorral.Tehát NAPFÜRDŐZÉSRE FEL!ÓVD bőrödet a megfelelő faktorszámú termékeinkkel!:)

andibaby

Ajánlom

+4

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments