Exofeet Oil - vélemény

Átlag: 4 (1 szavazat)

Közzétéve 2022 június, 20 - 9:09

Élettapasztalat: a gombát nem szabad elhanyagolni

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Ár : 9900 Forint

Jó napot kívánok! Szeretném megosztani önökkel a gombával kapcsolatos történetemet. Kellemetlen lábszag, viszketés a lábujjak között és a lábfejen, kipirosodott bőr és sárgult körmök – ezek a tünetek szinte mindenki számára ismerősek. A gomba könyörtelen, és minden ötödik embert érint a bolygón. Gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt előfordul. Nehéz kezelni, de nem lehetetlen. De ha elhanyagolja, a komplikációk sokkal katasztrofálisabbak lehetnek, mint gondolná

Első kézből tudom, mi az a gomba. Két évvel ezelőtt, amikor pedikűröztem, véletlenül megvágták a bőrömet. Egy apró seb volt, amit észre sem vettem. Ritkán, de előfordul. Nem is gondoltam rá, és fogalmam sem volt róla, hogy ilyen következményei lesznek. Két hét elteltével észrevettem, hogy a köröm körüli bőr vörös és enyhén viszketett. Akkoriban éppen nyaralni mentem, és egy másik szalonba kellett mennem pedikűröztetni. El sem tudják képzelni, mennyire meglepődtem, amikor a pedikűrös nem fogadott, mert gombás vagyok. Még csak nem is tudtam róla! Ezért hazamentem, és aktívan hozzáláttam a kezeléshez.

Egy hónapot töltöttem látogatásokkal szakemberekhez, vizsgálatokkal, kaparásokkal és egyéb kellemetlen dolgokkal. Sokféle kenőcsöt, krémet, gélt és tablettát kipróbáltam. Egyáltalán nem volt olcsó. De csak az Exofeet Oil cseppek segítettek.

Már az első napokban láttam az eredményt: a viszketés elmúlt, a bőrpír csökkent, a köröm világosabb lett. Egyébként, mivel ez a termék cseppekben van cseppentővel, nagyon kényelmes a használata, nem kell bepiszkolnia a kezét. Remek illata van, gyorsan beszívódik a bőrbe, nem hagy foltot a ruhákon és ágyneműn.

Az Exofeet Oil cseppek hatásspektruma:

– segít megszüntetni a gombás bőr- és körömkárosodás nyilvánvaló jeleit;

– segít javítani az érintett szövetek állapotát;

– pozitív hatással van az epidermisz keratinizált rétegeinek eltávolítására;

– megbirkózik a lábak túlzott izzadásával;

– segít megelőzni a fertőzés átterjedését a bőr egészséges területeire.

Különösen elégedett voltam az összetételével – nincsenek durva vegyi anyagok, leginkább olajok és szalicilsav. A szalicilsav jelentősen csökkent vagy enyhít bármilyen eredetű gyulladást. Ugyanakkor csökkenti a fájdalmat, gátolja a faggyú- és verejtékmirigyek szekréciós funkcióit, érösszehúzó hatású és enyhíti a viszketést. A teafaolaj kedvezőtlenül hat a membrán szerkezetére és működésére, ami elpusztítja a gombákat. Ez azt jelenti, hogy az Exofeet Oil nem árt a szervezetnek.

Egy hónap használat után már mehetek pedikűrözni, mert nyoma sincs a gombának!

+Erősségek

hatékony, jól felszívódik, nem ragad

-Hátrányok

áron, online kell vásárolnia

Ann F

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments