Házasságért Örökség - vélemény

Átlag: 4.5 (1 szavazat)

Kategória: Sorozatok

Közzétéve 2021 július, 16 - 1:01

Egy újabb romantikus sorozat ami jó kikapcsolódásnak

Most egy újjabb romantikus török sorozatot szeretnék nektek bemuttatni ami engem nagyon megfogott megint.Remek kikaocsolódás ez a sorozat is egy fárasztó nap után, a szereeplőkön sokat lehet nevetni és izgulni is sokat lehet miattuk, hogy valyon mi fog még velük történni a következő részek alatt.

Egy kis ízelítő a sorozatból:

Onur egy fiatal és jóképű srác, aki gazdag családból származik. Unokaöccsével, Erollal együtt családi vállalkozásának örököse. Onur és Erol is élvezik az életüket, és nem gondolják, hogy hamarosan megnősülnek. Jövőbeni terveik azonban teljesen megváltoznak, amikor nagyapjuk meghal. Nagyapjuk levelet hagy, és kijelenti, hogy aki először házasodik és csecsemője lesz, az jogosult a családi vállalkozás öröklésére.

E levél után Onur és Erol más úton találják magukat. Szüleik arra kényszerítik őket, hogy találjanak valakit, és hamarosan összeházasodnak, hogy az örökséget elvehessék. Figyelembe veszik a magas társadalom lehetséges menyeit, és ennyi időpontot rendeznek fiaik számára.

Lale viszont egy naiv és gyönyörű lány, aki egy közönséges török ​​családból származik. Anyjával és nővérével, Nergisszel  együtt dolgozik a virágboltjukban, és elviseli anyja házasságra gyakorolt ​​nyomását. Nem feledkezhet meg azonban volt barátja árulásáról.

Tiszta véletlenből Onur és Lale ugyanazon a helyen találkoznak egy vak randevú miatt, amelyet anyjuk rendezett. Onur azért jön az éjszakai klubba, hogy találkozzon egy lánnyal, akit az anyja megbeszélt. Eközben Lale ugyanoda jön, hogy megismerjen egy srácot is, akinek neve Onur is. Véletlenül Lale leül Onur asztalára, feltételezve, hogy Onur az a személy (orvos), akit az anyja megbeszélt. Teljesen részegek és elveszítik uralmukat. Végül egyéjszakásak. Reggel ugyanabban az ágyban találják magukat a szobaszámban: 309. Azt hiszik, hogy nem volt köztük semmi sem az éjszaka folyamán, és mindent megpróbálnak elfelejteni aznap este.

3 hónappal később Onur eljegyzi Pelinsut , annak ellenére, hogy nem szerelmes belé. Eközben Lale megtudja, hogy terhes. Lale nehéz helyzetben van, mert nem tud semmit a csecsemő apjáról, kivéve a nevét. Ő és családja nem tudják, mit tegyenek. Szerencsére Lale meglátja Onur eljegyzési ceremóniájának fotóját az újságban, majd megtudja, hogyan lehet őt elérni. Anyja nyomására Lale elmegy Onur munkahelyére, és elmagyarázza, hogy terhes. Onur azonban nem hisz Lale őszinteségében, és úgy gondolja, hogy sokáig nem hozta nyilvánosságra ezt a terhességet, hogy egy gazdag családból származó csecsemő szülessen. Sem Onur, sem Lale nem akar házasodni egymással. Szüleik azonban ennek ellenkezőjét gondolják.

+Erősségek

Kellemes időtöltés

Kobold

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments