Közzétéve 2023 április, 16 - 12:12

Egy nagyszerű turkáló a kisváros szívében

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 2990 Forint
Megvásárolt: link

ANGOL RUHA ÜZLET – SOLT

Van Bács-Kiskun megyében egy Angol ruha hálózat, ahol kiváló minőségű használt ruhákat árulnak. Most a Solti Angol Turit mutatom be, ahol három kedves, barátságos eladó minden szinten készségesen segít a vásárlóknak.

Ugyanis igen ritka az, ha megtetszik valami, azt félreteszik, de nagyszerű ajánlatokkal is előállnak.

Kétségtelen a szakértelem, hiszen én aki magam sem tudom a méretemet, az eladó ránézésre hozta is a méretemnek megfelelő ruhadarabokat. Ráadásul, igen figyelmesen, hiszen arra is odafigyelt, hogy milyen stílusban öltözködöm, tehát nem attól eltérő ízlésvilágú ruhákat ajánlott.

Rendkívül naprakészek, felkészültek az eladók, – minden alkalommal találok valami kincset. Csak ajánlani tudom mind a Solti, mind a Kalocsai üzletet annak aki szereti az egyedi ruhadarabokat.

Külön kiemelném az üzlet reklám oldalát, ahol mindig naprakészen tájékoztatnak az új áruk érkezéséről, akciókról, sajátos humorral fűszerezve.

Néha Frédi és Béni figurái, olykor a Mézga család ismert szereplői, de van, hogy a TV híradó bemondói szájába adják az éppen aktuális akciókról szóló híreket.

Természetesen a ballonkabátokon kívül, mind férfi, női és gyermek ruházat is megtalálható az üzletekben, de a nagyszerű minőségű lakástextíliákról sem lehet megfeledkezni. Az árak sincsenek elszállva, 2990 Ft/kilója a ruháknak, de vannak darab áras új termékek is, amik vállfásak.

Szezonváltáskor mindig akciós napokat is tartanak, olyankor gyakorlatilag pár száz Ft-ból lehet vásárolni.

Az Üzlet tágas és kényelemes, jó megvilágítással, tükrökkel, próbafülkékkel.

Csak ajánlani tudom ezt a remek boltot, mindenkinek aki nem zárkózik el az egyedi ruhadaraboktól, illetve, nem fél betérni egy használt ruha üzletbe. 🙂

Nem fognak csalódni!

Cím: 6320 Solt

Kecskeméti út 11.

+Erősségek

Készséges kiszolgálás

Elérhető árak

Nagyszerű minőség

-Hátrányok

Nincs

Bondár Dinda

Ajánlom

+5

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
1 Legyél az első, aki hozzászól
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments