Diablo III - vélemény

Átlag: 4 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 július, 05 - 10:10

Egy kellemes lazító játék

Kétgyerekes anyukaként fogok nektek most egy online játékról véleményt írni. A Diablo 3-at a férjem által ismertem meg és remek kikapcsolódási lehetőségnek tartom. Kérlek, ha te gamer vagy és professzionális szinten űzöd, a játékot inkább lapozz tovább, ugyanis ez egy teljesen paraszti átlag felhasználó véleménye lesz, aki nem ül órákig a gép előtt, viszont időnként szeret leereszteni és kikapcsolni.

Szóval a férjem révén ismertem meg a játékot, ami ő anno teljes áron vásárolt meg magának. Mivel úgy gondoltam ez egy tök jó közös hobbi lenne én is beszereztem magamnak szerencsére már akciósan, töredék áron. Van gépigénye a játéknak, de az én mezei irodai laptopomon is elfutott, viszont az első telepítés borzasztó hosszúidőt vesz igénybe szóval érdemes hidegélelemmel készülni, amíg nem végez. Régebben hasonló elgondoláson alapuló játékkal játszottam már, ahol különböző karakterek közül választhattunk magunknak harcost és rengeteg a világ minden pontján élő játékossal közösen tudtunk játszani.

Az első fontos döntésed a karakter típus kiválasztása. Itt számba kell venni, hogy mi az, amit kedvelsz a közelharcot, a varázslást, a gyógyítást és ezek alapján kell rábökni az első választásra. Szerencsére a neten rengeteg leírást lehet találni, így ha bizonytalanok vagyunk érdemes utána olvasni, vagy többfajta karaktert kipróbálni. A játék ugyan angol nyelvű így minimális angoltudást mindenképpen igényel viszont itthon is rengetegen játsszák így kellő mennyiségű magyar segítséget is találhatunk.

Van az alapjáték illetve egy plusz kiegészítő, amit érdemes megvenni aztán, hogy megvesszük e az extrákat az már csak egyéni ízlés kérdése. Először a történet módban kalandozva ismerkedhetünk meg a játékvilágával, a pályákkal a fő gonoszokkal és persze a karakterekkel is, majd ezután léphetünk át a „szabadabb” csoportos játék részbe. Játszhatunk csoportban random emberekkel is, de ha van már egy összeszokott csoport, akkor egymást meghívva közben online beszélgetve is lehet játszani. Mind a kettő opció jó a maga módján, hiszen az idegenekkel való játék alkalmával kezdeményezett beszélgetések alatt lehet például a nyelvet gyakorolni, a baráti játék pedig kellemes kikapcsolódás.

Ilyenkor az agyamat teljesen ki tudom kapcsolni és csak azzal foglalkozom, hogy kalandozok egy képzelt világban, ahol mindenféle izgalmas kalandban veszek, részt miközben a hősöm folyamatosan fejlődik és gyarapodik, nem mellesleg pedig jó beszédtéma. Igen ennek, mint minden más játéknak megvan a függőség veszélye és tényleg könnyen át lehet esni a ló túloldalára viszont azt, gondolom azzal, hogy egy héten pár órára leülsz a gép elé mikor a gyerek már elaludtak és egy kicsit kikapcsolsz abban nincsen semmi rossz.

+Erősségek

kikapcsol

szórakoztat

jó közös program

Пользователь сайта

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments