Közzétéve 2023 május, 17 - 8:08

Egy igazi élmény minden Star Wars rajongónak


Ár : 4500 Forint
Megvásárolt: link

Budapesten a Kálvin tértől pár perc sétára található Kecskeméti utcában található a Traveling Galaxy Star Wars kiállítás. A három teremben rengeteg különféle figurát és installációt nézhetünk meg a picitől az életnagyságúig. A gyűjtemény magánkézben van és ebben a formában egészen augusztus végéig megtekinthető.

A kiállításra látogatók R2D2 robottól kapnak egy küldetést és ennek mentén haladnak teremről teremre. Megmondom őszintén nem figyeltem oda erre a küldetésre számomra egy lényegtelen dolog volt és e nélkül is teljesen élvezhető volt a kiállítás. Azért nem árt ha úgy megyünk oda, hogy ismerjük a Star Wars filmeket hiszen úgy sokkal nagyobb az élmény, amikor selfiet készíthetsz Chewbaccával,vagy éppen Darth Vaderrel.

Az első teremben a lázadók hajóján vagyunk, amivel az Egy új remény vagyis a negyedik rész kezdődik. A falakon vitrinek tele csodálatosabbnál, csodálatosabb figurákkal, fénykardokkal, sisakokkal. Mi délelőtt voltunk és nem voltak sokan, sőt úgy van kitalálva a menetrend, hogy bőven legyen időd mindent lefotózni és mindenkivel fotót készíteni, akivel csak szeretnél.

 Ezután Vader Nagyúr vendégei lehettek és a sötét oldal összes karakterével találkozhattok valamilyen formában. A kedvenceim a fénykardok voltak ezek közül több a színész által dedikált talapzaton volt kiállítva. Az utolsó állomás Jabba palotája volt, ahol találkozhattunk a lefagyasztott Han Soloval, Boba Fettel sőt, még Bébi Yodával is. Utóbbi annyira élethű és aranyos volt, hogy szívem szerint egy alapos ölelgetés után hazahoztam volna magammal. (Még vadászok egy interaktív változatra itthonra.)

A belépő árak felnőtteknek hétköznap 4500 forint, hétvégén és munkaszüneti napokon 5500 forint. A diák/nyugdíjas jegy hétköznap 3900 forint, hétvégén pedig 4500 forint. A csoportok 20 percenként indulnak így az online jegyvásárlásnál a megfelelő időpontot is ki tudod választani. Előre kell jegyet venned, és érdemes legalább tíz perccel az indulás előtt odaérned, hogy le tud adni a ruhatárba a kabátodat. Hétköznap délelőtt teljesen kellemes volt az emberek mennyisége mindenhol tudtunk fotót készíteni, ahol szerettünk volna.

A belépő jegy ára elsőre drágának tűnhet főleg, hogy csupán három teremről van szó, viszont annak, aki szereti a Star Wars világot és már rongyosra nézte ezeket a filmeket egy igazi utazás abba a világba. Több mint száz fényképpel és rengeteg kellemes emlékkel tértem innen haza és nem utolsósorban évfordulós randinak is tökéletes volt és a férjem is rettenetesen élvezte.

+Erősségek

rajongóknak lenyűgöző

egy selfie Chewbaccával

Пользователь сайта

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments