Disney Animátor Babák - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Gyerekjáték

Közzétéve 2021 június, 14 - 16:16

Egy hercegnő minden kislánynak jár

Mióta használt játékokkal foglalkozom, azóta igyekszem szemmel tartani a piacot és figyelni az újdonságokat, árakat. Teljesen véletlenül jött velem szembe a Market Placen a Disney Animator Baba és azt kell mondanom, hogy így lassan harminc éves fejjel első látásra beleszerettem a babákba.

A Disney mesék híres hercegnőit, hölgyeit keltik életre a mesefilmekben látott karakterekhez szinte megszólalásig hasonló babák képében. Egyedi számozott babákról van szó pont olyanokról, amit a gyűjtő nem vesz ki a dobozából, hanem a polcon őrizgeti.

A babák első szériáját 2011-ben adták ki, ami annyit jelent, hogy az első animátor babák idén lettek tíz évesek. Azóta még két újabb kiadás készült, a második 2013-ban, ahol nem csak újabb külsőt kaptak a már meglévő babák, hanem bővült is a paletta. 2014-ben a harmadik kiadás alkalmával ugyanaz volt a felállás, mint a második esetében.

Itthon nem is igazán lehet ezeket a csodálatos játékokat beszerezni, azonban, aki keres, az talál így a facebookon találhatunk magunknak ezekből a babákból. A Disney Store-ban is igen borsos áron adják őket, hiszen mégis csak meg kell fizetni a Disney nevet és ennek nyomán nyilván itthon is húzós áron vannak a játékok. Tízezer és húszezer között mozognak az árak attól függően, hogy melyik hercegnőt, illetve melyik kiadást választjuk. Kezük, lábuk mozgatható illetve az újabb szériában a nyak gömbcsuklós így nem csak balra és jobbra tud mozogni, hanem biccenteni is tud a fejével.

Mondjuk, ha azt vesszük, hogy egy Mattel Barbie közel hatezer forint, akkor lehet, hogy megérik az árukat ezek a babák…. Igaz, ami igaz egy ilyen játékot újonnan jó megvásárolni és őrizgetni a dobozában, de kellő keresgélés után a használt játékos oldalakon találunk olcsóbban is animátor babát. Ebben az esetben számolnunk kell azzal, hogy nem az eredeti ruhájában van, kócos, nincs cipője és hasonló dolgok, amik nyilván levonnak az értékéből. Amennyiben a gyereknek vennéd, játék gyanánt én lehet, hogy kezdésként használtat választanék és csak később, mikor már tudja értékelni a saját játékát, vagy ha éppen valamelyik hercegnőért odavan, akkor választanék újat.

Egy biztos én lassan harminc éves fejjel, ha tehetném, azonnal megvenném az összes csodálatos hercegnőt és féltve őrizgetném őket, viszont tudom azt is, ha a kislányom nagy szemekkel pislogva kérné, akkor úgyis odaadnám neki. Egy Jázmin hercegnő lesz az; amit magamnak fogok megvásárolni. A rengeteg szebbnél szebb baba közül ő volt az, aki megszólított, pedig nem vagyok fanatikus Aladdin rajongó.

Ezeknek a babáknak a gyűjtése drága dolog, de a csodálatosan kidolgozott hercegnőkért én azt gondolom, megéri. Szerintem minden kislány megérdemel legalább egy ilyen különleges darabot a baba gyűjteményébe.

+Erősségek

gyönyörű kivitelezés

különleges

meséhez nagyon hasonló

-Hátrányok

borsos az ára

Пользователь сайта

Ajánlom

+6

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
1 Legyél az első, aki hozzászól
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments