Dyson V11 Absolute porszívó - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Porszívó

Közzétéve 2021 február, 15 - 7:07

Egy csúcskategóriás termék , végre nem nyűg a porszívózás!


Ár : 249990 Forint

Imádjuk! A Dyson porszívók kategóriájukban az egyik legdrágábbnak számítanak, és nem véletlenül. Ennek a vezetéknélküli porszívónak a megvétele az egyik legjobb döntésünk volt. Hogy miért?

Adott egy esztétikus megjelenésű kis helyen elférő eszköz ami mintha csak egy sci-fi jelenet tartozéka lenne. Hosszú üzemideje okán különösen hatékony, a rajta lévő LCD kijelzővel mindig követhetjük a töltöttségi szintet (mi általában Eco friendly-n használjuk). 

Én személy szerint mindig rendezett környezetet szeretek magam körül tudni még szorított idős napokon – nem tudom ki van még így vele de káoszban nem tudok produktív lenni és teljesen demotivált leszek, egyszerűen muszáj tiszta szféra a gondolkodáshoz- , így a porszívózást a többi takarítási folyamatokkal együtt heti többször végzem el. A családunk tagjai meglepő tehetséget mutatnak a morzsázás és egyéb padlókoszolásos folyamatokban, ami engem mindig is halálra idegesített. Sajnos az előző porszívónk igazán régi, kapott darab volt ami messze nem felelt már meg az elvárásoknak, esedékes lett a váltás és inkább hosszútávon gondolkoztunk.

A Dyson V11 Absolute ellenben rendkívüli ! Nagyon magas szívóereje van, ami minden felületen (csempe, padlószőnyeg, kárpit ) egyaránt hatékony! A lakásunk 60nm körüli, ezzel a porszívóval 5 perc alatt át tudok rajta menni ami nagyon kellemes, az elfoglalt mindennapokra tekintettel (hiszen ki akar szabadidejében takarítani? ). 

Van egy nagyon virgonc kiskutyánk aki gyakran hullajtja a szőrét és szeret belegabalyodni a kábelekbe amivel aztán leránt egy egy poharat avagy fontosabb tárgyat a környékéről – pl egy szolid laptop rongálás a kávézó asztalról- ,mióta ezt a porszívót használjuk szerencsére ezzel sem kell bajlódni. 

  • A kanapénk kárpitjának tisztítása mindig is bajos volt, ez most szerencsére meg is oldódott a minifejnek köszönhetően. 

  • Nagyon tartósnak ígérkezik, 7 hónapja használjuk és a teljesítménye nem csökkent még a rendszeres használat ellenére sem!

  • Gyorsan összeszerelhető, könnyed darab!

 Testvérem asztmás ezáltal mindig is igyekeznünk kellett a portalanság lehetetlenségére,ez a gép nem tudom hogy teszi de maximálisan eltávolítja a szennyeződéseket a padlónkról, összehasonlítottuk ugyanazon a szőnyegen egy kölcsönkapott, jobbfajta porszívóval és ég és föld a különbség! Nem is gondolnánk egy takarítási folyamat után is mennyi kosz maradhat meg.

Ez egy olyan termék ami kiválóan megfelel ár-érték arányban és sok évig szolgálja az embert,nem bántuk meg a megvételét. A tartályürítés egyszerű, nem koszol szóval nem csinál plusz munkát .

Valószínüleg egy egyedülálló embernek ,avagy valakinek aki nem tölt sok időt otthon felesleges ez a magasabb osztályú termék,ám más esetben kiváló.

Olyan háztartásba ajánlom ahol többen vannak, folyamatosan szennyeződik a padló (kisállatok,kisgyermek jelenléte, régi padlószőnyeg) oda viszont nagyon!

+Erősségek

Hatékonyság

Tartósság

Könnyű kezelhetőség

Helyhatékonyság

Erős szívóerő

-Hátrányok

Drága

borsoB

Ajánlom

+6

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments