Közzétéve 2023 április, 20 - 15:15

Ecodor szag és folt eltávolító spray

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Ár : 9600 Forint
Megvásárolt: link

 

Mit tehetünk a kandúrmacska jelölési szaga ellen?

A macska territoriális állat, egy adott területet jár be, – vadászik, alszik, stb. Éppen, mint mi emberek a lakásunkat tartjuk magunkénak, a cicának is van egy területe, amit a magáénak vall. A lakásban tartott macskánál a falak jelentik számára a területet, a kijáró cicánál általában az ember által használt udvar, – hiszen családtagként tekint ránk – ami a miénk, az az övé is. Ha felügyelet nélkül is kint lehet a cica, hatalmas területet képes bejárni, és valamilyen szinten birtokba venni.

Tehát a jelölés számára ösztönös és nem a mi bosszantásunk miatt csinálja. Ezzel teszi ki a névjegyét a saját lakhelyére. Ezt kénytelenek vagyunk elfogadni valamilyen szinten. Ha cicánk van, néhány helyen időszakosan előfordulhat jelölés. Ilyenkor késztetést érez, hogy másoknak megmutassa, ő ott lakik, az az ő területe (háza, kanapéja, gazdája). A kandúrok , de néha bizony a nőstény macskák is a vizeletük körbespriccelésével jelölik meg a területeket. Ez bizony egy olyan viselkedési forma, melynek kontrollálása igen nehéz, de nem lehetetlen. A nőstény macskánkhoz járó szomszédos macskák kínosan maró vizelet szagok okán elkezdtem kutakodni az interneten, hogy milyen szerekkel tudnám hatékonyan eltüntetni a kellemetlen szagforrást. A házi praktikákon kívül találtam egy vegyszert is, melynek a bemutatását az alábbiakban ismertetem.

Mivel takarítsd le?

Semmiképpen ne használj ammónia tartalmú tisztítószert. Mivel a pisi is azt tartalmazza, úgy érezheti a cica, hogy egy másik ismeretlen macska rájelölt az ő jelölésére. Kénytelen lesz felfrissíteni azt

Kiváló otthoni megoldás a víz és ecet keverékének használata. Ráadásul olcsó is és környezetkímélő, az ecet pedig kiváló baktériumölő. Másfél csésze meleg vízben oldjon fel fél csésze ecetet. Öntse a keveréket a foltra, hagyja állni ott 3-5 percen át. Ez eléggé elnyomja a szagot! Azonban előfordul, hogy az ecetes víz kevés. Ilyen esetben jöhet valami mentholos illat (szájvíz), vagy ha van a kertjében borsmenta, akkor a frissen szedett levelek főzetéből ecettel elegyítve spray flakon használatával spriccelhetünk. Számos szagtalanító spay kapható, ezek közül az Ecodor termékekre hívnám fel a figyelmet. Az Ecodor termékek nem elfedik, hanem megszüntetik a szagokat! Az EcoPet Szag- és folteltávolító vagy az UF2000 vizelet szagsemlegesítő segíthet a problémák orvoslásán. Az Ecodor környezetvédelmi szempontból is biztonságos termék lett, amely semlegesíti a macska vizeletének erős és kellemetlen szagát és olyan jól működik, hogy rövid időn belül Nyugat-Európában több millió háztartásban jelent meg és az eladások száma rendületlenül növekszik. Úgy tűnik a háziállatoknál, mind a mai napig érvényes Murphy törvénye, miszerint azok biztos, hogy a szőnyegre, kanapéra, függönyre fognak hányni vagy végezni kisebb nagyobb dolgukat; az Ecodor megoldást nyújt otthonában a szag semlegesítésében és a foltok tökéletes eltávolításában, így a korábbi helyszín nem fogja újabb “bűnre” csábítania kedvencét. A vizeletfolt ugyan könnyen kitisztítható, a szagot viszont sokkal nehezebb megszüntetni. Az állatok szaglása sokkal érzékenyebb, mint az emberé. Kiszimatolják, hogy hol végezték legutóbb el a dolgukat és ha lehet, a későbbiekben is ugyanarra a helyre mennek. Ez az állatok számára természetes, a gazdik számára viszont kellemetlen. A macskák – közülük is inkább a kandúrok- különösen szeretik régi kedvenc “helyeiket” újra megkeresni és oda végezni a dolgukat. Bizonyos esetekben úgy gondolhatjuk, hogy könnyebb eltávolítani a bútort vagy a szőnyeget, minthogy a problémát megszüntessük. Szélsőséges esetben előfordulhat az is, hogy a gazdinak nem marad más választása, mint a kedvencétől megszabadulni. Az EcoPet Szag- és Folteltávolító egy természetes spray, amely eltávolítja a nem kívánatos szagokat azokon a helyeken ahol az állat huzamosabb ideig tartózkodik, mint például szállító box, kutya kosár vagy fekhely, rágcsáló ketrec stb.
Az UF2000 egy erős szagsemlegesítő, amely hatékonyan veszi fel a küzdelmet a vizeletszaggal bútorokon, padlón, betonon, textíliákon vagy akár a szőnyegen, Az eredmény illatanyag nélküli, természetes és semleges környezet.

Az Ecodor termékskála egyediségét az adja, hogy képes a kellemetlen szagok teljes megszüntetésére, környezetre ártalmas vegyszerek vagy illatanyagok felhasználása nélkül. A növényi enzimek az Ecodor termékekben katalizátorként hatnak a levegőben lévő baktériumokra és ösztönzi őket a szagmolekulák gyorsabb lebontására. Az Ecodor termékei nem toxikusak, nem irritálók, baktérium mentesek, hipoallergének, biológiailag lebomlók és nem tartalmaznak hajtógázt.

A termék online is megvásárolható, igaz nem olcsó, de hatásos.

+Erősségek

Erősen hatásos!

-Hátrányok

Nincs

Bondár Dinda

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments