Közzétéve 2023 szeptember, 20 - 13:13

DR MÁTÉ GÁBOR – SZÉTSZÓRT ELMÉK – A FIGYELEMHIÁNY ZAVAR ÚJ GYÓGYMÓDJA

Felhasználási tapasztalat:: néhány nap
Ár : 3500 Forint

DR MÁTÉ GÁBOR

SZÉTSZÓRT ELMÉK – A FIGYELMEHIÁNY ZAVAR ÚJ GYÓGYMÓDJA

 

Fantasztikus, csodálatos Dr. Máté Gábor ezen könyve, sokat lehet belőle tanulni a figyelemhiány zavarról és annak gyógymódjáról. Nekem kifejezetten segített előre mozdította fejlődésemet. Nem igazi gyógyszer, de jobb, mint a gyógyszer. Előre mozdítja a fejlődést és erre is fekteti a hangsúlyt. Ugyanúgy szól a figyelemhiányos gyermekek szüleihez, a tanárokhoz és a figyelemhiány tüneteivel küzdő felnőttekhez is.

 

Népbetegség a figyelemzavar és a hiperaktivitás? Vagy csak a gyerekek szenvednek tőle? Honnan ered és hogyan gyógyítható?
A világhírű magyar lélekgyógyász nemcsak magát tartja figyelemzavarosnak, de három gyermekét is hiperaktív figyelemzavarral diagnosztizálták. Nem csoda hát, ha a téma mélyére akart hatolni, meg akarta ismerni a betegség eredetét, hogy közelebb kerüljön a gyógyításához is. A Szétszórt elmék gyökeresen új szemlélettel közelíti meg ezt a sokakat érintő témát, valamint új módszereket is kínál, hogy segítsen azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akiknek nap mint nap meg kell küzdeniük a figyelemzavar és a hiperaktivitás okozta gondokkal.
A Szétszórt elmékben dr. Máté Gábor bebizonyítja, hogy a figyelemzavar nem örökletes betegség, hanem visszafordítható károsodás. Rávilágít, hogy a figyelemzavaros agyban az érzelmek és a figyelem kontrolljáért felelős területek nem fejlődnek ki kisgyerekkorban – és azt is, hogy miért. Megtudhatjuk, hogy élettapasztalatunk pszichológiai “terméke” – már az anyaméhen belül is! -, hogy a figyelmünk elterelhető, hogy gyakran “kikapcsolunk”. A kötet a szülőknek segít megérteni, miért tikkelnek a figyelemzavaros gyerekek, az ezzel a problémával küzdő felnőtteket pedig rávezeti, hogyan értelmezhetik érzelmeiket és saját viselkedésüket.
A Szétszórt elmék reménnyel töltheti el az olvasót, hogy a figyelemzavaros felnőtteknek is jók az esélyei a gyógyulásra. Olyan programot ajánl, amely segítségével gyerekekben és felnőttekben egyaránt előidézhető ez a pozitív változás.


Dr. Máté Gábor 1944-ben született Budapesten. Családjával 1957-ben vándorolt ki Kanadába. Több mint húsz évig családorvosként dolgozott, hét évig volt a Vancouveri Kórház orvosi koordinátora, jelenleg könyveket ír és előadásokat tart szerte a világon. Célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet a betegségek tágabb összefüggéseire. Saját családjában két fia és ő maga is figyelemhiány zavarral küzd.

 

Semmi nem lehetetlen, ha igazán akarjuk!

Minden zavar illetve betegség leküzdhető!

+Erősségek

NAGYON POZITÍV, IGAZI FEJLŐDÉS ELŐMOZDÍTÓ KÖNYV

-Hátrányok

NINCS

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments