Közzétéve 2022 szeptember, 20 - 9:09

DANUBIUS HOTEL MARINA, BALATONFÜRED

Felhasználási tapasztalat:: egyszer
Ár : 90000 Forint

Egy csodálatos, kellemesen felüdítő, ellazító és kikapcsoló hétvégét töltöttünk a Balatonnál párommal és munkatársaival, főnökeivel. Fantasztikus, csodálatos, kikapcsolódást ígér ez a kellemes és jól felszerelt hotel. A kiszolgálók udvariasak, kedvesek, előzékenyek,  a környékbeli programok pedig sokrétűek voltak.

A hotel szinte álomszerű kikapcsolódást nyújt, jól felszerelt és luxust idéző szobái, kellemes zuhanyzási lehetősége, kényelmes ágyai és töménytelen mennyiségű kiváló minőségű ételei, italai és kávéi szerintük az alap felszereltséghez tartozik. Én megmondom őszintén, hogy azt hittem, hogy álmodom. Csodálatos hétvége volt.

A szálloda ablakaiból a Tihanyi Bencés Apátságra és a Balatonra, a magyar tengerre nyílik kilátás, a mi szobánkból gyönyörű volt a panoráma. Egyszerűen a dombok, és a magyar tenger látványa megszépítette minden reggelünket. A praktikusan berendezett szobák saját fürdőszobával, légkondicionálással és műholdas tévével rendelkeznek, sok-sok különböző nyelvű csatornával. Az angol, magyar (anyaelvi), és német nyelven kívül egyéb idegen nyelven is vannak csatornák. Hűtőszekrény szintén biztosított, igény szerint mini bár is.

A pancsolásra vágyók a Danubius Hotel Marina vízi parkját is felkereshetik. Felár ellenében a Balaton hűsítő vize és a kalandpark játékait kipróbálni vágyóknak karúszót és mentőmellényt is kínálnak. De a Danubius Hotel Marinában saját fedett medence is található. A gyerekek a biztonságos lagúnában pancsolhatnak, vagy a játszótéren szórakozhatnak. A helyszíni gyerekklubban mini csúszdákkal, vízi várral, állatfigurás szökőkutakkal és víz akadálypályákkal ellátott extra nagy élménymedence és szórakoztató személyzet várja a legkisebbeket. Igaz megmondom őszintén, hogy a legkisebbek sem fognak unatkozni rossz idő, esős időjárás esetén sem, köszönhetően a különböző játékokkal felszerelt játékteremnek, melynek egy része a szabadban található. Igaz párom már nem gyermek (59 éves), de a kosárlabda dobáló játékkal, a kosarazással ő is szívesen játszott.

A svédasztalos étterem all inclusive szolgáltatásait a szállásdíj tartalmazza. A gyermekek részére külön gyermek-svédasztalt szolgálnak fel. A szállodában kávézó, strandétterem és klub is működik. Sok fajta étel, a legegészségesebb ételekig megtalálható kínálatában. Annyit eszik az ember lánya – fia amennyit csak szeretne. Mondanom sem kell, mi jól betömtük magunkat, megtömtük a hasunkat. 😀

Egyszerűen tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek, minden kedves hazai és külföldi turistának, kirándulónak, vagy akár cégeknek, szabadidő kluboknak ezt a hotelt, a Danubius Hotel Marinat.

Amennyiben az ember éhes maradna, akkor is gondoskodnak ellátásáról, egy szinte éjjel-nappal nyitva tartó részben mely a hotel része, és ahol mindenféle finomságot, például palacsintát, halat, lángost vehetünk magunkhoz.

Egyszerűen álomszép hétvége volt, köszönöm a lehetőséget, illetve a kiszolgáló, felszolgáló személyzet illetve a recepciósok munkáját is.

+Erősségek

GYÖNYÖRŰ, LUXUS

-Hátrányok

DRÁGA

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments