Közzétéve 2023 november, 12 - 10:10

DANIELLE STEEL – TUDOK MÉG SZERETNI

Felhasználási tapasztalat:: néhány nap
Ár : 1500 Forint

DANIELLE STEEL

 

TUDOK MÉG SZERETNI

 

Kedvenc írónőm, Danielle Steel egy rendkívül izgalmas, lebilincselő történeten visz keresztül bennünket a férj elveszítésétől, elrablásától és meggyilkolásától kezdődően a bujkáláson, rejtőzködésen keresztül az igazi szerelem megtalálásig.

 

De miről is szól a könyv?

 

Isabella, a szép, okos, tehetséges divattervező idillikus házasságban él Rómában. Férjével, Amadeóval közösen vezetik az európai divatvilág egyik legfelkapottabb cégét, a San Gregorio Divatházat, és nevelik imádott kisfiukat, az ötéves Alessandrót.
Az asszony élete azonban tragikus fordulatot vesz. Férje brutális emberrablás áldozata lesz, amely végül Amadeo életének vesztésével, gyilkossággal jár, és a férjét veszített, minden reményét veszített asszony számára, amikor kisfia is veszélybe kerül, menekülniük kell Rómából. New Yorkban rejtőznek el a világ elől, ahol Isabella barátnője segítségével neveli kisfiát, és telefonon irányítja a római Divatház életét. A Divatház jelenti számára a teljességet, melyet Bernardo barátja segítségével, New Yorkból vezet. Itt intézi a Divatházzal kapcsolatos teendőket, itt tervez, itt dolgozik éjt- nappallá téve a ruhakölteményeken, a legújabb divaton. Bernardo igazán készségesen segít neki, azonban többször is megemlíti, hogy a Divatházat el kellene adni, hiszen sok feladattal, erején felüli teljesítéssel kell bírnia Izabellának a cég irányítása miatt. Azonban az asszony férje emlékének áldoz a San Gregorio Divatház vezetésével.
Hosszú hónapok telnek el kemény munkával, de szerencsére, még mielőtt a férje elvesztése miatti fájdalom, a rejtőzködés és a félelem végképp felőrölné az asszony erejét, beköszönt életébe egy új szerelem, amelyben Isabella újra megtalálhatja az elveszett boldogságot.

Isabella már valóban teljesen belefárad a gyászba, a bezártságba, amelyben egyre szürkébben látja hétköznapjait, és amely bezártságot csak egy-egy esti séta erejéig, szánkózás erejéig szakít meg. Azonban egyre jobban kezdi úgy érezni, hogy bezártsága börtönre, kelepcére hasonlít, amit nagyon rosszul tolerál. Ekkor azonban beköszönt az szerelem, azonban a szeretett férfiról kiderül, hogy nem más, mint az a nagyhatalmú üzletember, aki mindenáron meg akarja kaparintani a San Gregorio Divatházat…

 

Azonban, mint Danielle Steel minden regényében ennek a történetének is jó vége lesz, Isabella megtalálja az igazi, őszinte szerelmet és rájön, hogy több emberre is számíthat, mint gondolná harcában, küzdelmeiben. Végül pedig minden jó, ha a vége jó alapon a történet, a regény is jól végződik, az emberrablók, gyilkosok végül a rendőrség kezei közé kerülnek is rács mögé jutnak, letartóztatják őket.

 

Kellemes olvasást, kellemes kikapcsolódást kívánok mindenkinek,

Aki úgy dönt, hogy elolvassa

Danielle Steel ezen remek és izgalmas

Lebilincselő történetű regényét!

 

Kellemes olvasást, kellemes kikapcsolódást kívánok

Minden kedves olvasónak!

+Erősségek

LEBILINCSELŐEN IZGALMAS, KALANDOS

-Hátrányok

KICSIT SZOMORÚ

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments