DANIELLE STEEL – NŐVÉREK - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Egyéb könyvek

Közzétéve 2023 február, 19 - 14:14

DANIELLE STEEL – NŐVÉREK

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hét
Ár : 1500 Forint

DANIELLE STEEL

 

NŐVÉREK

 

A szép és sikeres Adams lányokat meglehetősen messzire sodorta egymástól az élet. Sabrina elismert New York-i ügyvéd, sikeres, ám párkapcsolatában megrekedt ügyvédnő, akinek rendkívüli társa van. Igazi, érzelmes, várakozó, várni hajlandó férfi, aki nagyon szereti Sabrinát. Tammy befutott tévés producer Hollywoodban, aki kellemetlenebbnél kellemetlenebb férfiakkal találkozik, ámde a végére minden megoldódik és ő is révbe ér. A festőművész Annie előtt ígéretes jövő előtt áll Firenzében, de sajnos ezt egy végzetes tragédia kettévágja. Édesanyjukat és Anniet baleset éri, melyben nemcsak hogy tragikus módon elveszítik édesanyjukat, de a festőművész Annie még a látását is elveszíti. Ami a történet végére azonban, már a lány szeme világának elveszítése, nem tragédia, hanem egy igazi, vérbeli szerelmi történet, egy igazi, küzdésben és fáradtságos munkában ugyan nem szűkölködő új élet kezdetét jelenti.

SOHA NEM SZABAD FELADNI,  MINDIG KÜZEDNI KELL,

HISZEN AZ ÉLETBEN MINDIG VAN REMÉNY

EGY ÚJ, SZEBB ÉLET KEZDETÉRE!!

Candy pedig világhírű szupermodellként járja a világot. Négy fiatal lány. Testvérek. Életük minden percét a munka tölti ki, de július negyedikén mindig hazautaznak szüleikhez, hogy együtt lehessenek a nemzeti ünnepen. Így tervezik ezt most is, ám ezen a hétvégén végzetes tragédia sújtja a családot. Édesanyjukat és Anniet baleset éri. Autóbalesetben, egy teherautó sofőr végezetes felelőtlensége illetve hibája miatt, akinek kocsijáról betonelemek szabadulnak el, édesanyjuk életét, Annie, sikeres festőművész létének ellenére is szeme világát veszíti. Így  a lányt nem csak az önmarcangoló gyász (hiszen nem tudta időben elrántani a kormányt) éri, de festőművész karrierje is véget ér. DE ami végzetesnek látszik és Annie esetében igen lehangoló és súlyos következményekkel jár, ugyanakkor egy új élet kezdetét is jelenti. Az összetartó négy testvér rádöbben, hogy csak közösen lehetnek úrrá a nehézségeken, és bár korántsem sejtik, mire vállalkoznak, amikor lemondanak addigi kényelmes, független életükről, összeköltöznek egy New York-i villában…

Mint minden Danielle Steel regényben a nővérek című regényében is fellelhetőek a drámai fordulatok, a végén viszont, minden jó, ha  a vége jó, alapon a négy leánytestvér is megtalálja számításait, és bár az élet tele van küzdelemmel, a végén minden jóra fordul.

Mindenkinek, aki szereti a drámai fordulatokkal tűzdelt, mégis romantikus, izgalmakban gazdag regényeket javaslom Danielle Steel a Nővérek című könyvét. Könnyen emészthető, kellemes olvasmány, amelyben a végén minden jóra fordul, a látását vesztett festőművész Annieből pedig képzőművészeti előadó, szobrász és egy sikeres, szerelmes, párkapcsolatában is pozitív viszonyt folytató hölgy lesz.

Kellemes olvasást, kellemes kikapcsolódást kívánok mindenkinek

aki úgy dönt, hogy elolvassa ezt a rendkívüli könyvet

Danielle Steel Nővérek című regényét!

+Erősségek

LEBILINCSELŐ, IZGALMAS, TANULSÁGOS

-Hátrányok

VANNAK BENNE DRÁMAI ELEMEK IS

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments