DANIELLE STEEL – A HÁZ - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Egyéb könyvek

Közzétéve 2023 április, 16 - 12:12

DANIELLE STEEL – A HÁZ

Felhasználási tapasztalat:: néhány nap
Ár : 2500 Forint

Danielle Steel amerikai bestseller írónő, napjaink legnagyobb és egyik legsikeresebb írónőjének regénye eme remek könyv, melyben lebilincselően izgalmas és érzelmes részek keverednek a tragédia, a dráma elemeivel. Rendkívül izgalmas könyv, amely szinte olvastatja magát, én személy szerint kettő – három nap alatt olvastam el, annyira izgalmasnak tartottam. Szinte letehetetlen, folyamatosan izgalomban tartott engem is, és nagyon megkedveltem általa az írónőt. Ez vol az első regény, melyet Danielle Steeltől olvastam. Aki a Ház című regényt (vagy Danielle Steel szinte bármely regényét) elolvassa, az kíváncsi lesz (több, mint valószínűleg) az írónő, Danielle Steel többi regényére is. Könnyed hangvételű túláradóan érzelmes, ugyanakkor lebilincselően izgalmas regény, amelyben:

„Sarah Anderson mindent megkapott a sorstól, ami a boldog élethez szükségeltetik. A szép és okos nő sikeres ügyvéd, magánélete azonban romokban hever. Lakása a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető otthonnak, évek óta tartó kapcsolata pedig nem több puszta szükségmegoldásnál. Egyhangú életét váratlan örökség bolygatja fel. Egykori ügyfele, egy dúsgazdag öregúr kisebbfajta vagyont hagy rá azért, hogy végre a munkán kívül is megtalálja a boldogságot. A pénz éppen jókor hull Sarah ölébe. A nőt mágikus erővel vonzza egy csodálatos, ódon ház, melynek vissza akarja adni eredeti fényét. Jeff Parker, az építész is osztozik ebben a szenvedélyében. Közös munkájuk nyomán a régi ház megtelik élettel, s Sarah végre szembe mer nézni érzelmeivel. Egy bátor lépéssel maga mögött hagyja sivár kapcsolatát, hogy megvalósíthassa álmait. Nem is sejti, hogy merészségéért cserébe milyen ajándékokat tartogat számára a jövő.”

 

A regény végére természetesen mindenki révbe ér, – úgy Sarah, mint Sarah édesanyja és természetesen a kedves és mosolygós, életvidám nagyanyja is – és megtalálja az igazi boldogságot, az igazi szerelmet. Rendeződnek a családi viszonyok, és egy új taggal is bővül a család, akitől ugyan eleinte Sarah tart és gondolkodóba esik…. De azután ő lesz élete legnagyobb boldogsága, természetesen férjén kívül, hiszen Sarah a könyv végére végül is beadja a derekát és férjhez megy, álmai lovagjához…

Egy igazi, tragédiában dús, drámai elemeket tartalmazó, romantikus regényt, romantikus történetet olvashatunk, ha úgy döntünk, elolvassuk Danielle Steel – A Ház című regényét.

Kellemes olvasást, kellemes kikapcsolódást kívánok

Minden kedves olvasó számára!

Arra azért készüljünk fel,

hogy egy igazi, szívhez szóló történetben lesz részünk,

Danielle Steel – A Ház című regényének olvasása közben!

+Erősségek

IZGALMAS, DRÁMAI UGYANAKKOR ROMANTIKUS

-Hátrányok

NINCS

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments