Közzétéve 2022 május, 18 - 13:13

CSERKESZŐLŐI FÜRDŐ ÉS GYÓGYKÖZPONT

Felhasználási tapasztalat:: párszor
Ár : 3000 Forint

A mostani lakóhelyemhez közel található a Cserkeszőlői fürdő és Gyógyászati Központ. Ez egy nagyszerű hely, amely igazi felüdülést jelent mind egészséges, mind orvosi kezelés alatt álló emberek számára. Az Észak-Alföldi régió egyik legnagyobb fürdőhelye.

Tizenkilenc fedett és szabadtéri medence található a Cserkeszőlői fürdő és Gyógyászati központban. . Itt minden korosztály megtalálja a számításait, ugyanis a gyógyvizes medencék mellett gondolnak a családokra, az úszókra és a különleges élményekre vágyókra egyaránt. A fürdő három részre bontható: a strandfürdőre, a téli fürdőre és a gyógyászatra. A létesítmény a település központjában helyezkedik el, könnyedén megközelíthető autóval és busszal egyaránt.

Gyógyvize alkalmas nőgyógyászati, mozgásszervi és reumatikus betegségek gyógyítására, megelőzésére is.
Strandfürdőjére jellemző, hogy minden korosztály megtalálja benne saját maga számára is a kikapcsolódás, feltöltődés lehetőségét. Tíz ilyen medencével rendelkezik, melyek egy része fedett területen található, így télen is üzemel. Gondoltak itt az egészen kicsi gyermekektől kezdve, a kamaszokon és felnőtteken át egészen a nyugdíjas korhatárig mindenkire. Élmény medencével is rendelkezik a Cserkeszőlői Fürdő és Gyógy központ, mely csúszdákkal, vízi-várral, buzgárokkal, gejzírekkel, nyak és hátmaszírozókkal felszerelt.
Az extrémebb kalandokat kedvelők szórakozását az Európában egyedülálló kétpályás ponyvacsúszda ad lehetőséget a kikapcsolódásra. Ezen felül található a fürdő területén homokos foci- röplabda és kézilabda pálya is.

Télen is igénybe lehet venni a Cserkeszőlői Fürdő és Gyógy központ területét, hiszen vannak fedett gyógyvizes és úszó medencék is.
A Szauna sziget területén finn szauna, krioszauna, infraszauna és aroma kabin került kialakításra.

Található a Cserkeszőlői Fürdő és Gyógy központ területén egy só szoba is, melybe a só Lengyelországból érkezett gyógy sóból áll. A szoba falai, a mennyezete és a padozata is só rétegből áll, így könnyen egy lengyelországi só barlangban képzelhetjük magunkat, és ennek a só szoba mikroklímája is lehetőséget, megfelelő körülményeket nyújt.

Ha megéheztünk, lehetőségünk van, a Napsugár Étteremben alföldi ételek megkóstolására is, ez az étterem egész évben a látogatók, vendégek rendelkezésére áll.
Árai is barátságosak, ahhoz képest, hogy egy Európai szintű fürdőről van szó, felnőtt belépőjegye sem egetverő összeg, de rendelkezik nyugdíjas, gyermek és csoportos kedvezményekkel is. Természetesen családi belépővel is.

Egyetlen hátránya talán, hogy sajnos csak parkolási díj ellenében lehet a közelben parkolni.

Aki a Cserkeszőlői Fürdő és Gyógy központot kipróbálja, meglátogatja annak kellemes kikapcsolódásban, feltöltődésben lesz része, igazán kellemes és izgalmas körülmények között, de aki gyógyulni, esetleg valamilyen nőgyógyászati, reumatológiai betegséget elkerülni vágyik ő is jó helyen jár, hiszen a gyógyvíz többnyire ilyen betegségek gyógyítására, megelőzésére alkalmas.

Kellemes kikapcsolódást, kellemes feltöltődést kívánok Önöknek!

+Erősségek

MINŐSÉGI

-Hátrányok

FIZETŐS PARKOLÓ

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments