Parfen - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Illatszerek

Közzétéve 2021 március, 24 - 19:19

Csak a Pénzeseké a luxus illat lehetősége? vagy azé akinek nem a márka számít?

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Ár : 4990 Forint
Megvásárolt: link

Az illatok árazása egy nagyon kényes kérdés, mivel némely illat olcsó ára ellenére fantasztikusan jó, és tartós,  más illatszer gyártók bár horror árba mérik portékájukat, még se biztos hogy megérik azt az árat.

alapból vitatott hogy mi számít drágának, ha ma már akár 2000 forintért is viselhető és jó illatot kaphatunk, még is van olyan, ahol akár a 100000 forintos illat sem ritka.

A parfen illatcsalád minden szinten remekel, mivel az árai is barátságosak,  5000 forint  környékén vásárolhatjuk meg az 50 ml kiszerelést, és nagyjából 2000 forint környékén a 20 ml utazó parfümjeit.

Férfi, Női és Uniszex illatokat is gyártanak, neves parfümőrök által gyártott illatok inspirációjára.

📣 nem pőre hamisítványokról beszélgetünk, hanem tökéletesen hasonlító illat változatokról.

sem az üveg, sem a név nem óhajtja kopírozni az eredeti illatot, még is azt mondhatom, hogy bizony némely illat professzionálisan talál, és extrán tartós!

Egyen üvegben érkeznek, mindenféle variánsok nélkül, számokkal nevesítve hogy így tudhassuk mely illat az melyet épp a kezünkben tartunk.

Úgy amúgy érzetre az üveg rendben van, celofánozott csomagolásban érkezett, abszolút prémium érzés 1 ilyen üveget a kezembe fogni.

8900 forint  FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN  a kiszállítás ingyenes, tehát maximálisan barátságosan korrekt módon van a dolog tálalva elénk, ha például Magad, és a Párod meglepnéd több kisebb vagy 2 nagyobb illattal, ezt gond nélkül megteheted, mert a szállítás eztán ingyenes.

Mostanában olyan akció is volt, hogy mindegyik illat mellé egy kis üveges ajándék illatmintát is választhattam, így több legyet ütve egy csapásra megszimatolhattam több olyat is amiket megvennék, és előtte megszagolnám.

Az illatminták is gyönyörű papír dobozkába illesztve, fújós kupakos kivitelben találhatóak nem a klasszikus “egy picit szimatolnám de borul az egész”   kivitelben, tehát maximálisan beosztható, mutogatható anélkül hogy a kezünk esetleges billenésével többet öntenénk rá csuklónkra mint szeretnénk.

Fertőtlenítő szerekkel, férfiaknak  borotválkozás utáni arc szeszekkel is rendelkezik az áruda, így mindenki megtalálja amit keres.

Továbbá szórófejes kis üvegcséket is kaphatunk amibe magunkkal vihetjük kedvenc illatunk 5ml kis változatát, és a csúcs, Ajándék utalványt is vásárolhatunk amellyel meglephetjük szeretteinket így ők választhatják ki a nekik tetsző illatot, melyet íj módon ajándékba juttatnak el a számára.

olyan neves illatok hasonlatait gyártották le akikről eddig álmodni se mertem, így testközelbe hozhattam a Niches Élet érzést.

pl:  Tom Ford Masonatto Montale Greedi Kilian és még sorolhatnánk, és nem 1 2 illatról van szó.

a kicsit kommerszebb illatok kapcsán se tétlenkedtek, itt is számos hasonlatot vásárolhatunk meg.

pl. Chanel, Kenzo Chloe Hugo Boss, Dior, Versache és így tovább.

a Kiszállításról a csomagküldő gondoskodott, amely házhoz és akár csomagpontokra is szállít, így gyorsan átvehettem a nekem címzett csomagot.

+Erősségek

korrekt árazás.

alacsony az ingyenes szállítási érték

lufix

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments