csabazar - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Weboldalak

Közzétéve 2021 április, 04 - 17:17

Csabazár az Online bazár!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 100 Forint
Megvásárolt: link

Kerestünk több helyet, ahol műanyag áruval is foglalkoznak, egyebek mellett, hiszen remek dolog  az, ha egy olyan helyről rendelhetsz, ahol a Postaköltség is megoszlik.

így esett a választás erre az áruházra. Számos terméke megtalálható a műanyag áruk pl vödrök, lapátok háztartási cikkek poharak, satöbbi,

hogy csak néhányat említsünk

kategória és termékválasztékuk is hatalmas, a kiszállítás zökkenő mentesen megy, gls, és postai csomagként is küldethető, nekünk eddig akármilyen csomagot feladtak.

Az ügyfélszolgálat rendkívül kedves, ha valamelyik termék nem volt, felhívtak, és segítettek helyettesítő terméket találni.

Ha valamely termék hibás volt, gond nélkül visszavételezték, vagy küldtek helyettesítő terméket.

Telefonon is kommunikálnak ami nem elhanyagolható, hisz nem egész nap kapásra várva a gép  előtt csücsülünk ezért jó volt, hogy akármi volt, rendelkezésre álltak, rendelés összevonásban is együtt működtek, így pl ha véletlen hétvégén leadsz egy rendelést, és eszedbe jut, hogy hoppá, itt még valami lemaradt, egy gombnyomással megrendelted az adott tételt, vagy megjegyzésbe beleírtad hogy vonjanak össze, vagy telefonon rendelkezésre állva megbeszélhetted velük.

talán a kicsit komolyabb teherbírást igénylő cuccokat mint pl konzervnyitó ilyesmi érdemes a drágábbat megvenni, mert az olcsóbb nálunk elhajlott, de Minden más tökéletesen működik máig, beleértve a hatalmas tároló ládákat is, ahol amikor véletlenül egy  láda teteje repedten érkezett, kicserélték, és a láda azóta is tökéletesen fungcionál

Barion Bankkártya, vagy utánvétes fizetés is lehetséges, összegezvést ha egy online százas boltot keresel, ahol jó és jobb termékek is megtalálhatóak, olcsóbbak is, akkor őket kerested!

kellemes bazári élményt mindenkinek!

+Erősségek

korrekt ügyfélszolgálat

gyors szállítási idő

lufix

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments