COMPLETTA – A KRÉMES KÁVÉ ÍZÉRT - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Hobbi

Közzétéve 2022 november, 17 - 9:09

COMPLETTA – A KRÉMES KÁVÉ ÍZÉRT

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 1500 Forint

Ki az aki szeret kávézni? Erre a kérdésre a magyar lakosság több, mint fele igennel válaszol, egyharmada a magas vérnyomása miatt hallgat, de egyetért az igen választ adó lelkes tömeggel. J

Én is nagyon szeretek kávézni, és mivel alacsony vérnyomásúaknak ajánlott is, ezért lelkes kávéfogyasztó vagyok. Kávéját akár tejjel, tejszínnel vagy tejszínhabbal készítve szereti, egy-két adag Completa kávé krémpor csodálatosan krémessé, teljessé varázsolja a kávézás élményét, gazdagabbá teszi a kávé minden változatát. Meleg kávéban elkeverve pillanatok alatt feloldódik, miközben a kávé megőrzi eredeti hőmérsékletét. Nagyon szeretem a Completta krémes íz világát, ezért csak ajánlani tudom, szinte bármilyen kávé fogyasztási szokás mellé, szinte minden fajta kávéval fogyasztva. A Completa kávé krémpor igazán sokoldalúan alkalmazható, a Completával gazdagított kávé krémessége valódi szertartássá emeli a kávézás élményét.

Összetevői a glükóz szirup, hidrogénezett növényi zsír, tejfehérje, emulgeálószer: E 471, csomósodást gátló anyag: E 551, színezék: E 160a. Ennek ellenére még továbbra is ajánlom, hiszen  rendkívüli módon emeli, fokozza a kávé ízét, krémessé téve kávéját. Még mindig az egészségesebb kávé hozzávalójának számít, igaz a valódi tehéntejet nem helyettesítheti. Vigyázzunk azonban fogyasztásával, mert  a laktóz érzékenyeknek nem ajánlott, hiszen laktóz – t tartalmaz.

Száz gramm termékben 2320 kJ/550 kcal energia található. Ebből zsír harmincöt gramm, szénhidrát ötvenhét gramm, fehérje pedig kettő egész kettő gramm, tehát a valódi tehéntejet valóban nem helyettesítheti, de rendkívüli krémességet ad a kávénak.

Én leggyakrabban úgy iszom a kávét, hogy egy adag feketekávé hoz hozzákeverek egy-két kávéskanál  Completa kávékrémport, hozzáadok egy deciliter tehéntejet, és cukorral vagy mézzel ízesítem. Sokszor teszek bele cukor helyett édeske édesítőszert is, így biztosan jól indul a napom.

 

 

KELLEMES KÁVÉZÁST

FINOM, KRÉMES KÁVÉ ÉLMÉNYT

KÍVÁNOK!!!!

+Erősségek

FINOM

IGAZÁN KRÉMES ÉRZÉST NYÚJT

-Hátrányok

LAKTÓZÉRZÉKENYEKNEK NEM AJÁNLOTT

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments