Közzétéve 2021 február, 22 - 2:02

Collagen Prime Kraft – közös asszisztens

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Először derítsük ki, miért van szükségünk kollagénre? A kollagén egy fehérje, amely minden kötőszövetet alkot. Haj, köröm, bőr, erek, inak és csontokban is. A bőr 75% kollagént tartalmaz, ezért a szépség forrása :). 30 éves korára a kollagéntermelés csökkenni kezd, és a testben elkezdődik a kollagénhiány. A sportolók 30 évnél korábban kezdik el fogyasztani a kollagént. Mivel a térdük ropog mindenki előtt, az ízületek fájnak.


 

Megjelenés:

Szép, fehér, műanyag edény. Az elülső oldalon látjuk a márkanevet, valamint egy kis listát arról, hogy mire van szükség a kollagénhez. Az oldalra rajzolt gyümölcsök jelzik a kollagén ízét. Van ez az egzotikus gyümölcsöm, de sokkal több az íz.


 

A hátoldalon található egy kompozíció, valamint ajánlások a felhasználásra. Felhívjuk figyelmét, hogy ebben a korsóban már van C-vitamin, ami azt jelenti, hogy a kollagén valóban működni fog. Valóban, “aktiválásához” ezt a vitamint kell használnia. Ebben az esetben már megvan.:

Azt tanácsolom, hogy reggel, 30 perccel étkezés előtt fogyasszon kollagént. Feltétlenül olvassa el az ellenjavallatokat.

A csomag kinyitásakor megfigyelhetjük a membránt, amelyet sikeresen leszakítottam, és természetesen nem fényképeztem le. De annak nyomai bizonyítékként maradtak :).

A készlet tartalmaz egy mérőkanalat, amelyet 1 fogadásra terveztek. Szerintem nagyon kényelmes, és a gyártó valóban gondoskodott a fogyasztóiról. A kanál nagyon kényelmes, annak ellenére, hogy kicsi. Az adalék színe halvány rózsaszín. Kellemes aromája van valami édesnek. Amikor vizet adunk hozzá és teljesen feloldjuk, akkor megfigyelhetünk egy ilyen színt:

Nekem jó ízű. A gyümölcsök érezhetők, de melyiket nem tudom megérteni.

Eredmény:

Nem fogja azonnal észrevenni az eredményt, de ennek ellenére valóban az. Az első dolog, amit meg akarok jegyezni, hogy a hajam jobban növekedni kezdett. Edzés után az ínszalagok, az izmok, az ízületek gyorsabban helyreállnak, nincs olyan fájdalom, amely korábban volt. Iszik kollagént? Milyen eredményt vettél észre?

+Erősségek

A haj, a köröm jó növekedése

Az ínszalagok megerősödtek

-Hátrányok

Nem

Sándor

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments