CHOCAPIC GABONAPEHELY - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Hobbi

Közzétéve 2022 november, 08 - 16:16

CHOCAPIC – AZ EGÉSZSÉGES REGGELI

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 750 Forint

Az egyik legfontosabb táplálkozási szabály, hogy egy rendes, finom reggelivel kezdjük a napot. A gyermekek esetében ez hatványozottan fontos, hiszen nem árt, ha nem alszanak el az iskolában, hanem csurig vannak energiával. Tudnak figyelni a tanárra, és testnevelés órán is jó állóképességről, mozgásról tesznek tanulságot.

Egyik kedvenc reggelim, a gyermekek számára is megfelelő, ajánlott, a minden igényt kielégítő gabonapehely, hiszen rengeteg vitamin és rost található benne, és azon felül, hogy egészséges, még finom is. Szoktam ízesíteni tejjel, mézzel, néha teszek bele egy minimális folyékony édesítőszert, de ínségesebb időben vízzel is kiváló.

Egyik ilyen gabonapehely márkám, a csupa csokoládéval meghintett, csupa csokiból létrehozott, megalkotott elkészített CHOCAPIC gabonapehely.

(Ez azért is kiváló, mert vízzel is finom, a csupa csokoládé, a rengeteg csokoládé miatt.)

Fogyókúrázóknak csak kis mennyiségben ajánlott, hiszen bár egészséges, mégis hizlaló. Viszont mivel tele van csokoládéval, így a gyermekek is szívesen fogyasztják, egészséges vitamin és rost tartalma miatt pedig gyermekeknek is javasolt. Elsősorban gyermekeknek szánt, előállított termékről van szó, de a felnőttek is nagyon szeretik, előszeretettel fogyasztják. Nem csoda, ha a CHOCAPIC teljes értékű gabona hozzáadásával készült, ropogós, csokoládés gabonapehely falatkáknak mindig örülnek a gyerekek, kiváltképp reggel. A finom szirmokkal jókedvűen indulhat a nap, és az anyukák is elégedettek, mert csemetéjük ezzel a teljes értékű gabona hozzáadásával készült gabonapehellyel 8 vitamint, továbbá vasat és kalciumot is juttat a szervezetébe.

Igazi íz világát tejjel hozza ki, de vízzel, mézzel, is fogyasztható.

Elkészítésére javasolt, illetve igaz, hogy a chocapic is egészen pici pelyhekre lett formálva, körülbelül háromperces felszívódási idő után rendesen megpuhul, fel is duzzadnak a pelyhek, falatkák. Csokoládéban gazdag, de ropogósságát a tej miatt hamar elveszíti. (Én önmagában is szoktam enni, a ropogós élmény miatt.)

Nagy dobozos, közepes dobozos, és mini dobozos kiadásban is kapható, igaz, én úgy tudom, hogy a mini dobozos csak limitált példányban, promócióban volt kapható.

 

Aki egy igazán ízletes, finom és egészséges reggelit szeretne

Magának vagy családjának, gyermekének

Annak bátran ajánlom a

CHOCAPIC CSUPA CSOKOLÁDÉ

GABONEPHELYHET!!!!

+Erősségek

FINOM ÉS EGÉSZSÉGES

GYERMEKEKNEK IS AJÁNLOTT

-Hátrányok

KICSIT BORSOS AZ ÁRA

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments