Canva - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Weboldalak

Közzétéve 2021 április, 29 - 10:10

Canva, avagy az app, amivel csodákat tervezhetsz

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Megvásárolt: link

A Canva egy olyan képszerkesztő alkalmazás, amellyel igazi kis csodákat alkothatsz. Például Instagramra. Vagy akárhova. 

Én egyelőre Instagramra használom, mert az üzleti profilomnál jól jön. Főleg mivel nem olyan régen indítottam, és jelenleg roppant kevés a személyes képanyagom. Idézetekkel tartom a rendszerességet, és azok szerkesztéséhez használom ezt az alkalmazást. De a logómat is ezzel terveztem meg, valamint a névjegykártyáimat is. 

Régóta ismerem, és használom. Könnyű a használata, egyszerű eligazodni rajta, és sokak örömére van gépi változata is. Bár en többnyire a telefonomon használom. 

Most már időzíteni is lehet róla a posztokat közvetlenül az Instagramra, aminek különösképpen örülök. Bár ez a funkció inkább azoknak hasznos, akiknek rengeteg anyaguk van, amit előre beállítanának, hogy később már ne kelljen “bajlódni” vele. Mindenesetre tudd, ez a lehetőség az ingyenes verzióban is elérhető!

Rengeteg sablon található benne a különböző közösségi média platformokra, e-könyvekhez, előadás diasorokhoz, szinte bármihez. De természetesen teljesen újakat is könnyen alkothatsz, amelyeket számtalan elemmel tarkíthatsz.

A kreációknak pedig csak a képzeleted szabhat határt! Te vagy a művész, alkoss!

Anna Molnár

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments