BUDAPEST BANK – MAI NEVÉN MKB BANK - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Bank

Közzétéve 2023 május, 19 - 8:08

BUDAPEST BANK – MAI NEVÉN MKB BANK

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Ár : 10000 Forint

A Budapest Bankkal (jelenlegi nevén MKB bankkal kapcsolatban csak pozitív élményeim vannak. határozottan korrekt megbízható Bank, széles termékválasztékkal és hitel illetve befektetési,m biztosítási lehetőségekkel. Határozottan pozitív élményben volt részem ezt a bankot illetően, mindenkinek, minden vállalkozónak és magánszemélynek csak ajánlani tudom!

Egy igazán korrekt, jól felszerelt, minőségi szolgáltatásokat, korrekt áron biztosító bank a Budapest Bank, kedves és szakmájukban képzett ügyintézőkkel, telefonos szolgálattal várja ügyfeleit a Budapest Bank, mely tényleg kimondottan minőségi szolgáltatást, szolgálhatásokat, termékeket nyújtó bank. A Budapest Bank a nyolc magyarországi nagybank egyike volt, amely 2022. március 31-vel beolvadt az MKB Bankba. Az egyesült bank felhagyott a Budapest Bank név használatával és MKB Bank Nyrt. néven működik tovább. Sokan használják ugyan, még mindig régi nevét, a Budapest Bank elnevezést, de valójában hivatalosan már MKB Bank a helyes megnevezés.

1987-ben, az első három hazai kereskedelmi bank egyikeként a kétszintű bankrendszer kialakulásakor jött létre Budapest Hitel- és Fejlesztési Bank néven. Később terjeszkedni kezdett és már nem csak Budapesten, de vidéki nagyvárosokban is elérhetővé vált a lakosság és a vállalkozók számára. Minőségi szolgáltatásai és képzett, egyúttal segítőkész ügyintézői, banki alkalmazottai miatt sok vállalkozó kötött velük szerződést, vitte hozzájuk ügyfélnek saját állományában lévő alkalmazottaikat is. Zolnai Györgyöt 2017. április 1-jétől Tóth Viktor követte a vezérigazgatói székben, 2018. január 1-től Dr. Lélfai Koppány lett az MKB Bank vezérigazgatója. Mindannyian képzett, szakmájukban kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek.

2022. február 4-én a Magyar Nemzeti Bank engedélyezte az MKB Bank és a Budapest Bank fúzióját. Az egyesülés 2022. március 31-én történt meg. Az egyesült bank MKB Bank Nyrt. név alatt működik majd a továbbiakban. A tulajdonos továbbra is a Magyar Bankholding Zrt. lesz, az ügyfélkiszolgálás zavartalanul, a későbbiekben több helyszínen folytatódik, már nem csak Budapesten, de vidéki nagyobb lakossági létszámmal rendelkező városokban is, illetve megyeszékhelyeken is.

Minőségi szolgáltatásai és megbízható termékei, képzett szakemberei miatt csak ajánlani tudom ezt a bankot minden vállalkozónak, illetve magánszemélynek egyaránt.

BANKOLÁSRA, BANK HASZNÁLATRA FEL!

KÜLÖNÖSSEN VÁLLALKOZÓKNAK ÉS

ALKALMAZOTTAIKNAK AJÁNLOM FIGYELMÉBE

A BUDAPEST (MAI NEVÉN MKB)

BANKOT!

+Erősségek

MINŐSÉGI, MEGBÍZHATÓ, KORREKT

-Hátrányok

NINCS

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments