Beurer HR 7000 - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 április, 14 - 10:10

borotválkozz bisztonságosan és hatékonyan, egy remek eszközzel!

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Ár : 22000 Forint
Megvásárolt: link

A borotválkozás egy kényes dolog, mivel nincs két egyforma arcbőr, sőt arc szőrzetenként eltérő lehet, kinek milyen borotva az amely ildomos lehet.Van aki a klasszikus   mechanikus borotvákat részesíti előnyben, van aki azok közül is a veterán 1 pengés borotvát kedveli, mint például a Vilkinzon Classic kivehető penge a testen lévő elcsavarható rész feloldja a pengezárat és egyszerűen kivehetjük belőle a pengét.

Vannak ma már biztonságosabb borotvák4 vagy 5 pengések is, de még borotválkozási léptékkel mérve ez sem a legbiztonságosabb.

Jómagam a villanyborotvákra tettem le a voksomat, és számos verziót kipróbáltam.

itt is 3 típust különböztetünk meg.

a régi időkből a körkéses ahol 2,  vagy 3 egymástól független tárcsában forognak a pengék, ezek legtöbbször az úgynevezett direkt touch pengékkel vannak ellátva a modernebbek a confort cut pengékkel  amely azt jelenti, hogy a 3 pengét tartalmazó egység, egy rugós mechanikán állva tökéletesen rásimul az arcunkra.

ennek a számomra megfigyelt hátránya,hogy a ritkásabb vagy lágyabb szőrzetet kevésbé szedi le,  és maradékot hagy.

előnye ugyan ez, hogy az erősebb szőrzetet viszont hatékonyan leszedi, még akár hatékonyabban is, mint a rezgőkéses borotvák.

és itt jön a lényeg, a Körkéses borotvával szemben itt 2, 3 folyamatosan vibráló pengesor egy szitán át borotválja le az arcról a szőrzetet, tökéletesen elérhetőek vele a bajusz és az állgödörben lévő szőrszálak is.

a 3-dik típust inkább nevezném trimmelőnek, mivel egy a borotvához nagyon is hasonló kinézettel rendelkező készülékről beszélünk, viszont erős borostát  hagy maga után, a legnagyobb legalaposabb borotválkozással is.

alanyunk a Beurer HR7000

villanyborotva egy rezgőkéses modell ahol 2 rezgetett penge segíti a hatékony borotválkozást.

Hagyományos elektromos hálózatról működik
Száraz borotválkozáshoz alkották meg
A borotva vízálló
A szerkezetnek egy trimmer is a része
Sietés esetén a gyorstöltési funkciót is értékelni fogod
Egyetlen feltöltéssel a(z) BEURER márkájú borotva működési ideje: 65 perc
Feltöltési idő: 1,5 óra
Paraméterek

Típus  Férfi
Terület  Arc
Borotva mechanizmus  Rezgőkéses
Tápellátás  Hálózati
Működési idő  65 perc

A borotválkozás ezzel az eszközzel rendkívül alapos, a trimmelővel a hosszabbra nőtt szőrszálakat  valóban remekül le tudtam szedni nincs számomra bőr irritáció és ez nem elhanyagolható szempont

kis hord tok található a csomagolásában és egy tisztító kefe, amellyel hatékonyan lehet tisztítani az eszközt és micro usb-ről töltve valóban gyorsan használatba vehető, így ha este kapcsolok hogy borotválkozni kéne, de a termék esetleg merülő félben van, semmi perc alatt feltölthető.

árérték arányában remek termék, aki nem  ragaszkodik a vízállósághoz annak lehet olcsóbban is kapni, elismerem, de én maximálisan elégedett vagyok vele, bármely férfi társamnak csak ajánlani tudom!

+Erősségek

gyors töltés

egyszerű tisztítás

lufix

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments