Bioptron lámpa - vélemény

Átlag: 4.5 (2 szavazat)

Közzétéve 2021 szeptember, 13 - 12:12

Bioptron – a gyógyító lámpa.


Ár : 240000 Forint

A Bioptron gyógylámpát több éve használom – a különböző színterápia alkalmazásával. Amikor valamilyen egészségügyi problémát tapasztalok – a lámpás kezelést minden nap, türelemmel és kitartással használom a kérdéses területre. A lámpa kezeléssel mellékhatást soha nem tapasztaltam, viszont a gyógyulási idő a lámpa alkalmazásával lényegesen lecsökkent. Az én eszközöm egy kisebb méretű, kézi bioptron lámpa, de már nagyon régi és még sohasem hibásodott meg. A lámpa – kezelés a megelőzés terén is segítséget szokott nyújtani.

A lámpa és tartozékai egy szép ezüstszínű aktatáskában vannak elhelyezve. A táska eredetileg tartalmazza magát a kézilámpát és  3 db lencsét /sárga, narancssárga, zöld/. Ezek a lencsék meg bővíthetők, lehet hozzá vásárolni még több színt. Van benne egy kisebb állvány, amelyre rögzíteni lehet a lámpát, ha nem kézben akarjuk tartani. Hozzá lehet csatlakoztatni egy időzítőt – a kezelési időtartam beállítására. Adapterrel lehet a hálózathoz csatlakoztatni.

A  kezelése nagyon egyszerű, mindenki nagyon könnyen tudja használni. Bekapcsolás után a kezelendő testrészre kell tartani, a javasolt időtartamig – a lámpa 3 percenként jelzi az idő múlását. Mindig figyelni kell arra, hogy a megfelelő – arra alkalmas színnel kezeljük a problémás területet.

A lámpa kezeléshez az alábbi színek elérhetőek /a színek tulajdonságai/:

Vörös – az egészség, a tűz, a hő, a vér, a szenvedély, az akaraterő, a harag, az indulat, a veszély és a pusztítás színe. Ösztönöz, izgalomba hoz, ingerel. Feltölt energiával, aktivitásra serkent, fokozza a szenvedélyt, ösztönös reakcióra késztet.

Narancs – derű, kreatív és meleg színe harmonizálja a testi energiákat a szellemi potenciállal. A narancs az alkotóképesség és az alkalmazkodás színe. Jó közérzetet és vidámságot teremt, melegséget áraszt. A lenyugvó nap fénye megnyugtat és ellazít.

Sárga – az értelem és a befogadókészség színe, a hagyományok, az élet és az öröm szimbólumaként tartják számon. Fontos szerepe van az önértékelésben, a személyiség színeként a levertség és a búskomorság hatásos ellenszere. Segíti a logikus gondolkozást, függetlenséget, tiszta látásmódot sugall.

Zöld – a szerelem, a lendület, a zsendülő új élet, a tapasztalatlanság, a termékenység, a remény és egyensúly színe. Az érzelmek széles skáláját képviseli, nyugtató hatású szín, amely az immunrendszert erősíti. Remek stresszoldó, akárcsak egy séta a zöldben.

Kék – a kék még a zöldnél is erősebb nyugtató hatással bír, így felfokozott érzelmi állapotban különösen hatásos lehet. A meditáció és a szellemi kiteljesedés színeként ellazítja elménket. A kék az igazság, a hűség, az őszinteség és a nyugalom, valamint a magasabb rendű szellemi képességek színe.

Indigó – az indigókék hatással van a fegyelemre, a szervezettségre, a bizalomra és a hatékonyságra. Segít leküzdeni a különböző függőségeknél kialakuló érzelmi hullámvölgyeket. Előcsalogatja a félelmeket és önállóságra ösztönöz.

Lila – a pszichológusok szerint az önismerettel és a belső figyelemmel van összefüggésben. Mindig is gyógyító színnek tartották, amely lelki egyensúlyt teremt. Erőteljes hatása miatt gyermekeknek nem ajánljuk. Elmélyültséget fokozó sprirituális színként a templomokban és különféle vallási eseményeken is gyakran megtaláljuk. A lila szín láttán közelebb érezhetjük magunkat a felsőbb hatalmakhoz és könnyebben találunk megnyugvást. A lila eltereli gondolatainkat a hétköznapi gondokról, ezért gyakran találkozhatunk vele egészségügyi intézményekben és idősek otthonában.

A polarizált fénnyel való kezelés az akut megbetegedéseknél gyorsabban vezet jó eredményhez, míg a krónikus zavaroknál hosszabb alkalmazásra van szükség.

A különböző színek – többek között az alábbi betegségekre is alkalmazhatók:

Vörös szín: alsó végtagi verőérszűkület, a láb reflexzónái,

Narancs szín: menstruációs panaszok, pattanás, hajproblémák, cellulitis, prostata gyulladás,

Sárga szín: pikkelysömör, ekcéma, ínszalag húzódás, vállízület, magas vérnyomás,

Zöld szín: szemgyulladás, tüdőgyulladás, fülfájás, köröm- és bőrgomba, fogínygyulladás, sebfertőzés, reflux,

Kék, indigó kék szín: torokfájás, nátha, horzsolások, pikkelysömör, ekcéma, hátfájás, kalapácsujj, gyulladt mell, migrén, fogfájás, zúzódás, tarkómerevség

Lila szín: alvászavar, derékfájás, epilepszia, depresszió, demencia, skizofrénia, arcidegzsába

A hordozható lámpát otthoni használatra fejlesztették ki, így azt mindenki használhatja – orvosi ismeretek nélkül is.

Jessyke

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Bioptron lámpa fotók

2023.03.20

A Bioptron lámpa orvosi véleménye: hatékonyság és alkalmazások

A Bioptron lámpa egy orvostechnikai eszköz, amelyet a svájci Zepter International cég fejlesztett ki. Az eszköz különböző hullámhosszú fényeket bocsát ki, amelyek hatékonyan segíthetnek a...