Közzétéve 2021 július, 14 - 1:01

BIOMED -LEGJOBB GYÓGYÍR A FÁRADT VISSZERES LÁBAKNAK!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 600 Forint
Vonalkód: 5999525621058

Üdvözlet!Mivel munkámból kifolyólag nagyon sokat állok,estére  sokszor nagyon nehéznek ,fáradtnak éreztem a lábaimat.Vettem ezt a krémet,és nem bántam meg,azóta is rendszeresen használom,szinte megszűntek az előzöleg leírt panaszaim!Bátram ajánlom a Biomed Vadgesztenye krémet  visszeres lábszár és egyéb visszeres gyulladások kezelésére.

Leírása:Sokan küszködnek olyan problémákkal, amelyeket egy-egy fárasztó nap után a túl sok állás, a túlsúly vagy a kevés mozgás okoz. Fáj a lábuk, nehéznek , duzzadtnak érzik. E tüneteket a lábakban jelentkező keringési zavarok okozzák. Enyhítésükre, esetenként megszüntetésükre is természetes megoldást kínál a több gyógynövény kivonat kombinációját tartalmazó Biomed Vadgesztenye Krém. Alkalmas a lábakban az egészséges keringés helyreállításának támogatására, segíti a vérfalak rugalmasságának megőrzését, enyhíti a gyulladásos tünetek kialakulását. Ezzel segít megakadályozni, hogy a kezdetben kozmetikai jellegű elváltozások és tünetek súlyos, az életminőséget is jelentősen befolyásoló betegséggé súlyosbodjanak.

vadgesztenye (Aesculus hypocastanum, Hyposcastanaceae) kivonata hatóanyagai révén normalizálja a véredények megnövekedett permeabilitását, azaz a sejtmembránok áteresztőképességének csökkentésével megakadályozza illetve csökkenti az ödémaképződést. Jelentős gyulladáscsökkentő aktivitása is.15 éve az ÁPOLT,ÉS KÖNNYŰ LÁBAKÉRT!

Alkalmazása: visszérgyulladás következtében kialakuló kellemetlen bőrtünetek, valamint fáradt és feszülő lábak ápolására.Alkalmazása napi 3-4 alkalommal ajánlott, tiszta és sérülésmentes bőrfelületen.

Hatóanyagai: a termék vadgesztenye, körömvirág, kamilla, árnika kivonatokat és muskotályzsálya, orvosi zsálya illóolajokat, illetve hozzáadott A- és E-vitamint tartalmaz. Az alkotó gyógynövények hatóanyagai gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Összes hatóanyag tartalom: 21,9% gyógynövény kivonat. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!

+Erősségek

Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!megakadályozza illetve csökkenti az ödémaképződést. Jelentős gyulladáscsökkentő aktivitása is.

-Hátrányok

NINCSEN!

andibaby

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments