Közzétéve 2020 október, 22 - 15:15

Béres csepp – vitaminokkal rendelkező immunstimuláns, hasznos és szükséges a megfázás időszakában.

Felhasználási tapasztalat:: párszor
Ár : 2400 Forint

Meg szeretném osztani a velemenyek.hu olvasóival a Béres cseppel kapcsolatos tapasztalataimat. Én kifejezetten hosszú és időszakos alkalmazás után írok, hogy biztosan elmondhassam, hogyan működik.

►Miért döntöttem úgy, hogy kipróbálom a Béres cseppet? 

Az elmúlt időszakban úgy éreztem, hogy gyorsabban kezdek fáradni, romlott az étvágyam, sőt le is fogytam (bár ez számomra nem releváns). Az állandó fizikai megterhelés és érzelmi stressz tudatott magáról! Eljöttem a gyógyszertárba, valami vitamint akartam venni, de a gyógyszerész ezeket a cseppeket tanácsolta. Szóval hallgattam rá, és megvettem. Ezeket a cseppeket azoknak ajánlott szedni, akik krónikus betegségekben szenvednek, legyengült az immunrendszerük, helytelen étrendet követnek (diéta, nyers étel-diéta, vegetarianizmus), fokozott fizikai aktivitást folytatnak, gyengeségre, fáradtságra panaszkodnak, daganatos betegséggel küzdenek. 

Egy dolgozó a Béres csepp gyártósorán haladó üvegek cimkéit ellenőrzi a Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki gyártóüzemében 2016. május 4-én. A vállalat 3,2 milliárd forintos beruházással bővíti szolnoki gyártókapacitását, 60 új munkahelyet is teremtve a fejlesztéssel.

Az összetevők a következőket biztosítják: 

– vas a normál hemoglobinszintért; 

– cink a sejtek fejlődéséhez és növekedéséhez, az idegrendszer működéséhez, az immunrendszer működéséhez; 

– a magnézium a fogak és a csontok képződésének szerkezeti eleme, hozzájárul az erek falának rugalmasságához, csökkenti az aritmia kockázatát, valamint antitrombotikus aktivitással is rendelkezik; 

– a mangán részt vesz az ivarmirigyek működésében; 

– a vanádium és a nikkel hozzájárul a koleszterin normalizálásához, ettől függ a szív- és érrendszeri betegségek kialakulása; 

– bór pedig a csontok fejlődéséhez, mivel ez vesz részt a kalcium anyagcserében. 

És ez még nem a teljes listája a hasznos nyomelemeknek, amelyek ezen gyógyszerben vannak. 

A Béres csepp vény nélkül kapható a gyógyszertárban. 

► Hogyan szedtem a cseppeket? 

Nagyon egyszerű a főzet adagolása: 1 csepp – 1 kg súlyra. Így áll a használati utasításban. Például, figyelembe véve az 50 kg-os súlyomat, napi 50 csepp az adagom. Ezt az mennyiséget három adagra osztjuk (reggel, délre, este). Általában reggel mind az 50 cseppet vízben / gyümölcslében hígítottam, és étkezés közben ittam. Olyan is megtörtént, hogy elfelejtettem beszedni, de a hatás ennek ellenére nem váratott magára. Nemsokára javult a közérzetem, több energiám lett. 

Az ital halvány sárgás árnyalatú. Az íze nem valami jó, vízzel nem túl kellemes, gyümölcslével viszont teljesen iható. 

► Milyen eredményt kaptam? 

Javult az egészségi állapotom, javult az étvágyam, több lett az energiám, az alvásom normalizálódott! Nem lettem beteg az influenza szezonban. A gyomor-bélrendszeri problémáim nincsenek, így az ilyen mellékhatásokat szintén nem tapasztaltam. Összességében nagyon jó benyomásom van a cseppeket illetően. Szerettem volna a fiamnak is Béres cseppet adni (2.1 éves), de féltem, mert hajlamos az allergiára, ki tudja, hogyan hatna rá. Általában ezeket a cseppeket 2 éves kortól gyermekek és terhes nők is szedhetik. De mindenképpen olvassák el az ellenjavallatokat, mert vannak ilyenek. 

Kinek ajánlott szedni a Béres cseppet? 

Ahogy a használati útmutatóban olvasható, 10 kg fölötti súly esetén már gyerekeknél is alkalmazható. Viszont, amennyiben még nrm haladja meg a 20 kilogrammot, ki kell kérni a gyermekorvos véleményét. Bár személy szerint, úgy tartom, hogy az ilyen kicsiknek sok egyéb jófajta táplálékkiegészítőt gyártanak. 

Idősebb gyerekek és felnőttek számára annál inkább hasznos.  

A következőket tapasztaltam a cseppek szedése következtében: 

– A változás már néhány nap elteltével megfigyelhető 

– A hangulatom csodás 

– A hajam és körmeim növekedni kezdtek. A körmöm már nem töredezik. 

– Jobb lett az étvágyam 

– A szervezetben javult a vas egyensúlya 

– Egy üveg elegendő a regenerálódásra 

– A kiszerelése változó, így igény szerint lehet kisebb vagy nagyobb flakonban beszerezni. 

A leginkább a tavaszi fáradtság ellen ajánlom, amikor a szevezet kiélte a téli tartalékait és energiára, vitaminokra és ásványi anyagokra, nyomelemekre van szüksége. Ám az őszi időszakban is sokkal élénkebb, vidámabb vagyok, pedig ez nem jellemző rám. S mindezt valóban a Béres csepp okozza, véleményem szerint, mert eddig semmilyen vitamin nem volt rám ilyen hatással. 

Tehát, összegezve, a Béres csepp: 

– Hatákony, hasznos, kicsit kellemetlen vas íze van, különböző kiszerelésben kapható. 

– Remélem, hasznukra lesz a véleményem.hu olvasóinak a tapasztalatom. Mindenkinek ajánlom. 

+Erősségek

Hasznos és hatékony

-Hátrányok

Ár, íz

Derel

Ajánlom

+6

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
4 Legyél az első, aki hozzászól
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Béres csepp immunerősítő fotók

2021.06.17

EGÉSZSÉG TUDATOSSÁG EGY ÚJ VILÁGBAN!

ÜDV!Nagyon régóta szedek Béres cseppet,én és a családom is.Az évek folyamán szinte nem is voltunk szinte még náthásak sem.Miért is ajánlom még a készítményeiket?A Béres csepp forte belsőséges oldatos...
Béres csepp immunerősítő fotók

2020.10.28

Nagyon jo termék ajánlani tudom mindenkinek 3 gyerekem van

Nagyon jo termék ajánlani tudom mindenkinek 3 gyerekem van  Igy nekik is adom meg mi is szedjük erositi az imurrendszert a gyerekeimnek nagyon hasznos nem olyan gyekran betegek mint előtte Sőt...