Közzétéve 2023 január, 24 - 14:14

BAJAI HALFŐZŐ FESZTIVÁL

Felhasználási tapasztalat:: párszor
Ár : 7500 Forint

BAJAI HALFŐZŐ FESZTIVÁL

Ki ne hallott volna már  ahíres Bajai halászléról, és az esetleg azt közvetlenül éruintő Bajai Halfőző rendezvényről, fesztiválról?

Mi exemmel és barátainkkal minden évben elmentünk a Bajai halfőző Fesztiválra, amikor csak tehettük kapcsolatunk ideje alatt.

Természetesen nem távoztunk üres hassal, mindig teletömtük magunkat finom és ízletes Bajai halászlével, volt olyan is, hogy más hal ételeket is megkóstoltunk,  de itt, ezen a rendezvényen, tehát a Bajai halfőző Fesztiválon a fő hangsúly a Bajai Halászlén van. A Bajai halászlé egy rendkívül ízletes csemege, hal étel, amelyett kifejezetten és bátran ajánlok mindenkinek, aki szereti a halból készült ételeket, ínyencségeket, de olyan személyeknek, akik a halászlevet is szeretik, szinte kötelező, kihagyhatatlan étel a Bajai Halászlé. A Bajai halászlevet azért javaslom megkóstolni ezen rendezvényen, mert vásár is van és kiemelekedő, lelkes hangulat, családi, baráti összejövetelek. Esetleg ha valaki anyagilag is megengedheti magának, annak a személynek több szakácstól is ajánlott megkóstolni ezt a rendkívüli csemegét, a Bajai halászlevet, kisebb adagokban.

A Bajai Halfőző versenyt minden évben megtartják, legyakrabban július elején. (2022.-ben július nyolcadikán és kilencedikén került megrendezésre e neves esemény.) A 25. Bajai Halfőző Fesztivál két részre oszlott, két helyszínen tartották meg. (Általában így szokták rendezni.) a Szentháromság téren és környékén a gasztronómia, a halászléfőzés került fókuszba, megrendezésre, valamint a Petőfi-szigeten tartották a fesztivált, és a koncerteket. Itt, a Petőfi- sziegeten tehát egy látványos nagyszínpaddal (Mogyi Színpaddal) várták kedves vendégeiket illetve a látogatókat a rendezvény, fesztivál területére látogatókat különböző koncertekkel, eseményekkel.  Hazai és külföldi sztárvendégekkel, Retro-udvarral, a FitoHorm Rock Sátorral és a népszerű Bajai Halfőzőfeszt DJ Fesztivállal várták tehát a Petőfi-szigeten a szórakozni vágyókat. A Szentháromság téri Axiál Színpadon helyi, kisebb zenekarok szolgáltattak hangulatzenét.

Tehát összességében a Bajai halfőző Fesztivál egy olyan rendezvény ahol baráti és családi társaságok is jól érezhetik magukat. Mindenki megtalálja a neki megfelelő zenét, programot, mindenféle zenei ízlésnek kielégítő programot, koncertet. A kisgyermekesek sem fognak unatkozni, hiszen gyermekeiket lekötő rajzoló-festő- illetve egyéb kézműves tevékenységet, gyerekeknek szánt koncertet, eseményeket találnak a helyszínen.

Mindenkinek aki szereti a halból készült ételeket és a halászlevet

Szeretettel ajánlom eme híres-neves rendezvényt

A Bajai Halfőző Fesztivált! 

+Erősségek

HANGULATOS, HÍRES, ÉS A BAJAI HALÁSZLÉ EGYSZERŰEN CSODÁS

-Hátrányok

KICSIT DRÁGA

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments