Volare parfüm - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 augusztus, 30 - 14:14

Az Oriflame Volare eau de parfüm a virágok legfinomabb illatait fonja össze.

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 6900 Forint

A Volare parfüm az illatok között a legmeghatározóbb volt az életemben. Évtizedek óta használom, az 1980-as évektől kezdve – mindig van egy üveggel a polcomon. Nagyon szeretem ezt a finom, virágos, édes illatot, mindig különleges érzést kelt bennem, amikor használom. Minden nő megérdemli a gyönyörű virágokból készült csokrot, amely minden nő érzékiségét kiemeli. A Volare parfüm egy romantikus illat, amelynek bujaságát a rózsa, az orgona, az írisz és az ibolya illatcsokra, zamatát az érett barack, az aranyló sárgabarack aromája, érzékiségét a szantálfa, az ámbra és a pézsma csodálatos harmóniája adja. Azért is fontos számomra ez a parfüm, mert a lányom is egyik kedvenc illatának tekinti.

Ezt az luxus illatélményt nyujtó parfümöt az Oriflame Kozmetikai  Társaság készíti, amely 1967-ben Svédországban alakult- és a világ egyik legnagyobb illatszergyártó és forgalmazó cégévé nőtte ki magát. Ma a világ több mint hatvan országában kaphatóak a termékei. Szervezete nagy hangsúlyt helyez a kutatásra, számos kutatóval és tudóssal dolgozik, hogy a legjobb és a legminőségibb termékeket tudják a vásárlók számára biztosítani. A termékeiben a tengerparton és a hegyi réteken élő növények kivonatai szerepelnek, számos minőségi és környezetkímélő tanúsítvánnyal büszkélkedhetnek. A több mint 600 általuk előállított termékek között nagy hangsúlyt fektetnek érzéki, üde és elegáns illataik elkészítésére, melyeket vezető francia parfümőrökkel közösen alkottak meg. A Volare eau de parfüm az egyik legcsodálatosabb illatuk.

A parfüm egy exkluzív, az alján rózsabimbót szimbolizáló üvegben van, a kupakja a rózsa szárát és a kis tüskéket mutatja meg. Kellemes kézbe fogni, és táskában sem foglal sok helyet. A kupakja jól záródik, és még véletlenül sem folyik ki belőle a parfüm.

A Volare parfüm összetétele alapján a fej jegyei: galbanum, ibolyalevelek, körte – a szív jegyei:  rózsa, bazsarózsa, gardénia – az alapjegyei: cédrus, bőr, praliné. Az illat típusa virágos, fás. Amikor magamra fújom, a rózsa, bazsarózsa illata jelenik meg először, amely nem tolakodó – lágy kellemes és egy kicsit púderes. Az illata hosszan, több órán át tart. Mindennapokra és alkalomra is bátran használható. Nagyon finom, elegáns illat.

Az alap Volare parfümön kivűl több változata is van, az alapillatuk ugyanaz, de mindegyikben egy egyedi különleges illat is található. Az ezüst szinű, az Oriflame Volare Forever eau de parfüm – ebben a mandula illat az egyedi. A zöld színű kupakkal rendelkező változata az Oriflame Volare Moments edp, amelyben az írisz a plusz illat. Az aranyszínü Oriflame Volare Gold edp-ben sós karamella illat is helyet kapott.

Örülök, hogy bemutathattam a kedvenc parfümömet, és remélem sokak tetszését elnyeri.

+Erősségek

Finom, tartós, luxus illat.

Jessyke

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments