Nagyfater elszabadul - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Filmek

Közzétéve 2021 június, 29 - 12:12

Az öreg és a még “öregebb”útnak indul.

Zac Efron neve a legtöbb korombélinek a High School Musical című filmmel forrt egybe. Azóta sok idő eltelt és Mr. Efron egészen felnőtt a színészi pályához. Régebben nem kedveltem a színészt, viszont rengeteg jó vígjátékban láthattuk az utóbbi években, amitől kicsit közelebb került a szívemhez.

A Nagyfater elszabadul című filmben Robert De Niro oldalán nevetteti a nézőközönséget. Ez a film inkább idősebb korosztály számára lehet igazán humoros, szóval ne a gyerekekkel üljetek le megnézni. Jason Kelly fiatal sikeres ügyvéd, aki az apja cégében dolgozik és éppen a világ egyik legidegesítőbb nőjét készül feleségül venni.

A boldog pillanatokat a nagymama halála árnyékolja be. Dick Kelly (Robert De Niro), így egyedül marad. Az unokáját kéri meg, hogy fuvarozza el egy barátjához, illetve ezt mondja. A nagypapa elindul, hogy felhajtson egy csinos lányt azért, hogy érezze, még életben van. Az unokájának szeretné megmutatni milyen is az igazi élet, mert úgy érzi, hogy Jason elfelejtett élni és beéri azzal, amit az élet elé sodor.

Így indulnak el ők ketten egy nem mindennapi izgalmakkal teli útra. Nagyon jó kis kontrasztban van a két karakter egymással. Jason a fiatal fiú, aki úgy éli az életét, mint egy öregember és Dick a nagypapa, aki mindent megtesz azért, hogy újra fiatalnak érezhesse magát. Jason régen fényképészetet tanult és nagyon tehetséges volt benne. Útközben összetalálkoznak egy régi csoport tásával Shadia-val és annak barátaival, és végül egy hatalmas tavaszi szüneti buli sorozatban találják magukat mindannyian.

Elindul az őrült bulizás és szép apránként a két rokon között kezd leomlani a generációs szakadék, sőt egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Az ilyen izgalmas utakon szoktak kiderülni csúnya családi titkok és ez most sincsen másként. Jason kezdi megérteni miért is van olyan rossz kapcsolat apja és a nagyapja között, sőt arra is kezd rájönni, hogy az élet, amit választott nem az, amit valójában akar.

A kérdés már csak az, hogy nem e túl késő mindent maga mögött hagyva új életet kezdeni? Otthon várja egy menyasszony és egy jól fizető állás, viszont a szíve máshova húzza…. Vajon Dick-nek összejön a vágya és sikerül elcsábítania egy fiatal lányt? Egyáltalán lehet happy end ennek a filmnek a végén?

Szórakoztató, tele jó poénokkal és akárcsak a Baywatch című film ez is tökéletesen passzol egy hosszú és fárasztó nap végére egy tál gőzölgő popcornnal. Robert De Niro egy igazi színészlegenda, hiszen egy komoly hangvételű filmben is pont olyan jól megállja a helyét, mint egy vígjátékban és mellette Zac Efron is tökéletesen felnőtt a feladathoz.

+Erősségek

jó poénok

vicces történet

jó színészválasztás

nagyívű karakter fejlődések

Пользователь сайта

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
1 Legyél az első, aki hozzászól
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments