OmegaMarine Forte+ - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 szeptember, 21 - 13:13

Az OmegaMarine Forte+ táplálékkiegészítő hozzájárul az egészség megőrzéséhez.

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 35880 Forint

Ezt a nagyszerű táplálékkiegészítőt ebben az évben ismertem meg. Nem szeretem a telefonon és e-mailben érkező reklám ajánlatokat,  azonban  ez a táplálékkiegészítő felkeltette a figyelmemet. Sajnos, hogy mai táplálkozási szokásaink szerint nem fogyasztunk elegendő mennyiségben olyan tápanyagokat és vitaminokat, amelyekre a szervezetünknek szüksége lenne. Ezért pótolni kell, hogy egészségünket fenn tudjuk tartani és aktív életet tudjunk élni. Természetesen a vitaminok és ásványi anyagok fogyasztása mellett elengedhetetlen az egészséges táplálkozás, a testmozgás és a megfelelő pihenés – a szervezet regenerálódása érdekében. E-mailben érkezett a Natural Pharmaceuticals skandináv egészségügyi vállalattól az OmegaMarine Forte+ táplálékkiegészítő felajánlása. Megrendeltem a terméket, amelyhez egy gyönyörű órát is kaptam ajándékba.

Egy dobozban 360 db kapszula van, egy évre való adagot küldtek – 2.990,- Ft-ot kellett fizetni 12 hónapon keresztül. Azóta szedem, minden nap 2 db-ot – egészségem megőrzése érdekében. 

A Natural Pharmaceuticals céget a skandinávok természet és ember iránti tisztelete vezeti. A cég fő célja az ügyfelei egészségének megőrzése. Termékeik a legmagasabb gyártási színvonalat képviselik, amelyek megfelelnek a szigorú európai előírásoknak. Több százezer ügyfelük van, akik használják a termékeiket és élvezik a vitaminok és az omega 3 zsírsavak előnyeit. 

Az utóbbi 40 évben a tudósok és az orvosok a világon több mint háromezer tudományos vizsgálatot végeztek, amelyek rávilágítottak az omega 3 zsírsavak kedvező hatásaira. A halolajban lévő omega 3 zsírsavaknak számos kutatásban bebizonyított egészségügyi hatása van. 

Az OmegaMarine forte+ táplálékkiegészítő hatásai a szervezetünkre: 

– Számos kutatás igazolta, hogy az omega 3 zsírsavak kedvező hatással vannak  a tanulási és koncentrációs képességekre. Annak ellenére, hogy az agyunk jelentős része omega 3 zsírsavakból áll – fontos, hogy rendszeresen pótoljuk őket, mivel szervezetünk nem képes egyedül előállítani ezeket a nélkülözhetetlen elemeket. A zsírsavak hozzájárulnak a memória megőrzéséhez, valamint csökkenthetik az idővel visszafordíthatatlan emlékezet kihagyással járó tüneteket. 

– Az omega 3 zsírsavak hozzájárulnak a szív egészséges működéséhez. A halolaj segíti a vér normál triglicerid szintjének fenntartását, valamint hozzájárul a vérnyomás szinten tartásához. 

– Mindennapi életünkre egyre nagyobb hatást gyakorolnak a fejlett technikai eszközök, a növekvő környezetszennyezés, valamint a nagyvárosi zajok. Egyáltalán nem meglepő, hogy a civilizáció fejlődésével egyre gyakrabban panaszkodnak az emberek, fejfájásra, stresszre, kimerültségre. Nem csoda, ha napközben bágyadtak vagyunk, koncentrációs problémáink vannak, és éjszaka nem tudunk aludni. 

– Az omega 3 zsírsavak segítik a megfelelő látást. Folyamatos pótlása elengedhetetlen a mindennapi életünk során, mivel az idő múlásával a látásunk romlik. A tudósok megállapították, hogy határozott összefüggés van az omega 3 zsírsavak alacsony szintje és a látás romlása között. 

Az OmegaMarine Forte+ táplálékkiegészítő D vitamin hozzá adásával készült, amely a sejtek osztódásában fontos szerepet játszik és erősíti az immunrendszert is. 

Az omega 3 zsírsavak rendszeres szedése következtében úgy érzem közérzetem javult és szervezetem betegségekkel szembeni ellenállása is erősebb – ezért jó szívvel ajánlom mindenki számára. 

 

 

+Erősségek

Jótékony hatással van a látásra, a szívre, az érrendszerre, az agyra.

Jessyke

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments