Essens Termékcsalád Illatai - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Illatszerek

Közzétéve 2021 március, 24 - 18:18

Az essens Drága parfüm. vagy mégsem?

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 6000 Forint
Megvásárolt: link

Az illatok világában, örök vita témának számít hogy valami drága, vagy sem.

Ha példának okáért egy neves márka által választott teszem azt Dior illatcsalád parfümjét választjuk, ahol a 40 50000 forint az alapértelmezett ár, az van akinek drága, van aki azt mondhatná, hogy a Niches kategória illataihoz képest melyek akár a 100000 forintot is elérhetik még ez az 50000 forint se számít drágának.

Erre a kis bevezetőre azért volt szükség, mivel Az Essens termékcsaládja egy nem mindennapi választás lehet, 50 ml kb 6000 forintért.

Az illataik a legtöbb esetben extrán tartósak, 20 25 százalékos illat tartalommal is rendelkezhetnek, amely már az egyik legkiemelkedőbb tartóssággal rendelkező illat koncentrátumnak minősül.

Numerikus illatai, melyek számokkal vannak ellátva, pl 52,43, stb.olyan egyébként drága illatok inspirációi alapján készültek, mint a fent említett Dior vagy Hugo Boss és még sorolhatnánk.

Vakságom okán tartom magam kellően vájt orrúnak ahhoz, hogy kellő megítéléssel rendelkezzem hogy megéri e, ezt a pénzt ez az illat.

és Mindent összevetve, bátran állíthatom, hogy Abszolút megéri.

az én általam egyik leginkább kedvelt illat, Dior Fahren illata, egy rendkívül összetett és rendkívül paradoksz illat.

Ezt nagyon nehéz jól eltalálni. Vagy túl kesernyésre szokott sikeredni, vagy túl savanykásra, vagy inkább kicsit édeskés, vagy olyan semmilyen.

“Egy egyedülálló és kontrasztos parfüm, amely erőteljes, vonzó illatot hagy maga után. Friss, szicíliai mandarinos jegyek és a férfias fás, bőrös illatok meglepő keveredése egy szokatlan ibolyás akkorddal. Kreativitás, kiválóság és karakter: A Fahrenheit férfias, mégis gyengéd illata a szabadságot ajándékozza viselőjének.
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szicíliai mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ibolya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
bőr
Az illat fajtája
virágos, fás”

Csak úgy, mint feleségem illata, az Alien, amit szintén bátran állíthatok, hogy egy igazi vizsga tétel azon parfümőröknek akik

megszeretnék mutatni, hogy vállalkoznak rá hogy jót csináljanak, és le is gyártják azt.

“Összetétel
Ébressze fel saját belső istennőjét és legyen kivételes! A titokzatos Mugler Alien eau de parfum a végtelen világűr távolságainak az illatát hordozza, melyben szabadon mozoghat. Csukja be a szemét és hagyja, hogy egy másik világba repítse.
ikonikus, keletiesen fás illat
az egyedülálló Thierry Mugler Alien kollekció része
Dominique Ropion és Laurent Bruyère parfümőrök alkotása
Az illat összetétele
Nyitányát, melynek gyöngédségét az egész kompozíció ereje emeli ki, a kézzel szedett arab jázmin lélegzetelállítóan fenséges jegyei kísérik. Érzéki kasmírfával hatványozott, mágikus szívillatát erőteljes, pézsmás illatjegyek határozzák meg. Kissé később pedig az alapillat a fehér ámbra megnyugtató karjaival öleli körül, melynek akkordjai ugyanolyan lágyak és kellemesek, mint a moher érintése.
Az illat története
Az elixírt rejtő üvegcse olyan, mint egy szent kő. Ékszernek tűnik, melynek homlokzata mögött titokzatos illat ragyog. A Mugler Alien eau de parfum arca Jourdan Dunn, aki egy személyben aktivista, anya és szupermodell, és a parfümnek új karaktert adva tökéletesen meg is testesíti.
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
jázmin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kasmírfa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán
Az illat fajtája
orientális, fás”

**

Ezeket a jellemzéseket csak azért másoltam be, hogy aki így felismeri, annak könnyebb legyen az elképzelése.

Gyönyörű bontatlan dobozos csomagolásban érkeztek az illatok, befújás után még volt hogy másnap reggel is bőrünkről is vissza illant az illat, a ruhákról nem is beszélve, melyet oly szintig átitatott, hogy nem ritkán még mosás után is lehetett érezni az illatokat.

Mélyebbre ásva magam az Essens prospektusában találtam  nagyon sok és hasznos dolgot pl. aloe tartalmú termékeket, Professzionális balzsamokat, professzionális vitaminos készítményeket, így én bátran állíthatom, hogy életem egyik legjobb választása volt, mikor velük elkezdtem foglalkozni.

+Erősségek

Extra tartós illatok

Eredeti hű profi inspirációk

Az eredeti ár töredékéért megvásárolható

-Hátrányok

Van olcsóbb és jó alternatív illatváltozat

lufix

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments