Közzétéve 2022 október, 17 - 10:10

az ennél sokkal drágább borotvákat is próbáltam. és ez minden képzeletemet felülmúlta!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 14500 Forint
Megvásárolt: link

A borotválkozás azon szakrális  tevékenységek közé tartozik férfi  emberek számára, ami lehet egyszerre nyűg is de lehet egy valódi felszabadulás amikor érzed hogy az arcod újra levegőzik, ahogy megérinti a teljesen sima arcodat az első légáramlat.

ezért fontos hogy megválasszuk milyen borotválkozási élményben  részesítjük magunkat.

ez a borotva pedig nem más mint az Shavestyler tölthető ergonomikus többfunkciós borotva 5in1 – InnovaGoods

Számos több in 1 borotvát néztem, volt amelyiken megtalálható volt egy pajesz vágó, talán volt még hozzá valami extra de amit soha se értettem miért akarnék a borotvám  alján lévő kis lámpával pénzt vizsgálni. de ezt meghagyom azoknak, akik esetleg még is erre vetemednének. úgy amúgy abszolút alap minőségek semmi extra mind ez magas áron.

Amit ez a borotva nyújt valóban úgy 5 in 1 hogy annak minden funkciója valóban a borotválkozás és a férfi szőrtelenedés egészét szolgálja.

beleértve  a borotván lévő pajesz vágót, és a 4 cserélhető fejet.

az első egy úgynevezett confort cuttípusú professzionális körkéses fej, mely 3 tárcsával nyírja a szőrt az arcról, de minden tárcsa tud mozogni billenni az arc adott pontjához  és maga a fej is tud rugósan mozogni, hogy minden szinten kövesse az arc  aktuális görbéit és a tökéletesen sima bőrt tudja számodra prezentálni.

A kicsit hosszabbra nőtt szőrt is leszedi, de ott fennáll az esélye hogy inkább csak megritkítja, de erre kínál tökéletes megoldást a mellékelt szakáll vágó fej.

Erre ugyan is több pót fésű közül válogathatunk attól függően milyen hosszúra akarjuk hagyni a szőrt. de az alap 0%os fejjel is egy alapvető borostára tudjuk redukálni az arcunkon elburjánzott szőrt, amelyet aztán már igény szerint a forgó késes fejjel levághatunk.

A fej egyszerűen tisztítható nedves borotválkozásra is alkalmas mivel nem közvetlenül a gép van a fejhez kapcsolva hanem a gép egy kis tengejen át kapcsolódik amelyet forgatva a késeket mozgásba hozza.

de jómagam legfeljebb egy kis villany borotválkozás elötti arcszeszt szoktam bedörgölni, amely megkeményíti a szőrt ezáltal sokkal egyszerűbben tudja a borotva lenyírni.

de ha úgy döntenénk hogy még is borotva habbal szeretnénk használni a terméket, arra is lehetőség van, sőt a 3adik fej amit bemutatok, az ehhez járó  pamacsos végű fej amelyet ráerősítve forgatja a fejet, és nagyon kellemesen masszírozva az arcot a rátett gélt/szappant tökéletesen felhabosítja mind a mellett hogy az arcod jólesően átmasszírozza előkészíti a borotválkozáshoz.

ha ezt befejezted, jöhet egy kis orr és fül kozmetika, bizonyára veled is megtörtént már hogy úgy érezted mint ha valami belül piszkálná az orrodat. ez a megnövekedett belső orrszőr lehetséges kiváltó, amelyet most lehetőséged van optimálisra lenyírni a mellékelt orr szőr nyíróval. amely tökéletes munkát végez. Végre egy olyan termék ahol a több az egyben nem mindenféle sötét és egyébként a termék szempontjából tök irreleváns dolgokat vonultat fel, hanem professzionális eszközökkel segít, hogy magabiztosan vághass neki a napnak!

lufix

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments