TV MACI - vélemény

Átlag: 5 (2 szavazat)

Kategória: Rajzfilmek

Közzétéve 2024 május, 15 - 9:09

Az én geberációm elengedhetetlen tartozéka volt.

A TV macik népszerű szórakoztató karakterek, akik gyakran szerepelnek gyerekprogramokban és rajzfilmekben. Ezek a karakterek általában vidámak, barátságosak és tanulságos történetekben tűnnek fel, és sok gyerek kedvencei közé tartoznak.

A TV maciknak pozitív hatásuk lehet a gyerekekre, mert segíthetnek fejleszteni a gyerekek képzeletét és kreativitását. A karakterek általában pozitív értékeket közvetítenek, például barátságot, segítőkészséget, toleranciát és kitartást, amelyek fontosak a gyerekek számára az erkölcsi fejlődésben.

Ugyanakkor fontos figyelembe venni, hogy a TV macik és más médiahatásoknak is lehetnek negatív hatásaik a gyerekekre. Például túlzott TV-nézés káros hatással lehet a gyerekek tanulására, viselkedésére és egészségére. Emellett a gyerekek könnyen befolyásolhatóak lehetnek a TV macik által közvetített üzenetek és sztereotípiák által is mint például oda nem illő reklámok mert azt legalább akkor nélkülöznék. Illetve bizonyos mesék és bennük a szereplőik akik agresszívítást vagy határtalan ostobaságot közvetítenek a gyerekek felé! Ez sajnos az utóbbi időkben észrevehető és ez bizony rombolja utódaink személyiségét.De…

Összességében a TV macik szórakoztató és tanulságos karakterek lehetnek a gyerekek számára, de fontos biztosítani, hogy az ilyen médiafogyasztás mértéke és minősége megfelelő legyen a gyermek fejlődése és jóléte szempontjából. Fontos, hogy a szülők és gondozók figyeljenek a tévézés mennyiségére és tartalmára, valamint beszélgessenek a gyerekekkel a látottakról és azok üzenetéről.

Én személy szerint vissza hoznám ismét a mostani generációnak mert felejthetetlen volt és örökké bennem maradt de szerintem még rengeteg gyereknek akik idő közben felnőttek..
+Erősségek

Szimbólum

Пользователь сайта

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények