Közzétéve 2021 július, 10 - 9:09

AZ EGÉSZSÉGESEBB,ÉS TELJESEBB ÉLETÉRT!:)

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Megvásárolt: link

Üdvözlet!Az egészség mindannyiunk számára nagyon fontos,ezért most szeretnék egy ezzel kapcsolatos eszközt bemutatni,illetve pár mondatban véleményt írni róla.Remélem hogy nagyon sok embernek tudok ezzel a jövőben segíteni.Mi a családban nagy sikerrel;nagyon régóta használjuk ezt a készüléket.Ennek a nagyon szuper,és kiváló minőségű termék neve :ZEPTER BIOPTRON LÁMPA.

A Zepter International nemzetközi cég, mely minőségi fogyasztási cikkeket gyárt, forgalmaz és értékesít világszerte. A termékekhez közvetlen értékesítés útján, illetve a cég üzleteiben és bemutatótermeiben juthatnak hozzá az érdeklődők.

A Zepter megalapítása óta arra törekszik, hogy jobb életminőséget biztosítson vásárlóinak, és nélkülözhetetlen társuk legyen a mindennapokba

A Zepter termékek a cég 8 gyárában készülnek, amelyek Németországban, Olaszországban és Svájcban találhatók. A cég több mint 320 000 m²-nyi irodával és bemutatóteremmel büszkélkedhet a világ számos nagyvárosában.

A sikertörténet számokban is mérhető: az elmúlt években több mint 80 000 000 vásárlójuk volt!!

A Zepter sikereit nem csupán hosszú távú elképzeléseinek és innovatív termékeinek, de jól szervezett értékesítési hálózatának is köszönheti, amely világszerte több mint 100 000 tanácsadóval működik. A Zepter büszke kiválóan képzett értékesítési menedzsereire, akikre egészség- és szépségmissziójának küldötteiként tekint.A Zepter International elnöke, Philip Zepter nem pusztán üzleti vállalkozást alapított, hanem egy markáns gondolati irányvonalat is meghatározott, melynek fókuszában egy élhető világ áll, amely a jelenkori és jövő generációk számára is egészséges életet biztosít, és amelyben a környezeti problémák is orvosolhatók

.A BIOPTRON-készülékek orvostechnikai eszközök szakmai célokra, kórházakba, szakrendelőkbe, szépségszalonokba, sportközpontokba és otthoni felhasználásra is. Innovatív technológiájának és formatervezésének köszönhetően a BIOPTRON-készülékek használata mindenkinek egyszerű és biztonságos. Minden készülékhez kapható tartóállvány, amelyen a készülék könnyedén állítható különböző pozíciókba, így a terápiás kezelés során a beteg bármely testrésze kényelmesen elérhető. Mindhárom termék fénye azonos alapjellemzőkkel rendelkezik, ugyanolyan jótékony hatást gyakorol az emberi szervezetre, kizárólag a méretük és a formatervezésük eltérő.

A BIOPTRON AG svájci cég a kilencvenes évek közepén csatlakozott a Zepter Csoporthoz. A fényterápia területén elért kiemelkedő eredményei széles körű tudományos kutatásoknak, évtizedes tapasztalatnak és a Zepter Csoport potenciáljának eredménye. Ezek az eredmények pedig a BIOPTRON Fényterápia Rendszerben öltenek testet.A BIOPTRON Fényterápiás Rendszer hatékony fényterápiás technológián alapul, amely önmagában is figyelemre méltó innovatív értéket képvisel. Az 1980-as évek elején tudósok egy csoportja bebizonyította, hogy a polarizált, polikromatikus fény komoly gyógyászati jelentőséggel bír.Szabadalmaztatott technológiája lehetővé teszi, hogy tartós sikereket érjünk el a különféle megbetegedések kezelésében, illetve a megelőzésben. A minőségi technológia és az innovatív formatervezés egyszerű használattal párosul, a kezelésnek nincsenek ismert mellékhatásai. A BIOPTRON Fényterápia kiegészítő kezelési eszköz, amely klinikai és otthoni körülmények között egyaránt alkalmazható.

+Erősségek

A BIOPTRON Fényterápiás Rendszer hatékony fényterápiás technológián alapul, amely önmagában is figyelemre méltó innovatív értéket képvisel.

-Hátrányok

nincs

andibaby

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments