Arthrolon - vélemény

Átlag: 4.5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 december, 02 - 21:21

Az Arthrolonnak köszönhetően bármilyen életkorban folytathatom az edzést

Üdvözlet.

Nemrégiben ünnepeltem a 63. születésnapomat, és szeretném megosztani a kis titkomat, ami miatt még nyugdíjas koromban is teljes és lendületes életet élhetek. Szerintem a legfontosabb titok az aktív életmód. Mozogj, táncolj, tölts sok időt a szabadban, végezz kézimunkát, és biztosan lelassítod az öregedést.

Egész életemben meglehetősen aktív, tevékeny ember voltam, és gyakorlatilag mindig sportoltam, de 52 éves koromban térdízületi arthritist diagnosztizáltak nálam. A fájdalom elviselhetetlen volt, éjszaka nem tudtam aludni, és reggel nem tudtam felkelni az ágyból. Kész rémálom volt. Aztán egy barátom ajánlotta nekem az Arthrolon gélt. Nemcsak a fájdalmat enyhítette, hanem a fájdalom okát — a gyulladást — is megszüntette.

A készítményt nem erről a weboldalról rendeltem, de nagyon elégedett voltam vele. 3 héten belül teljesen talpra álltam. Az Arthrolon először megszüntette a duzzanatot, és 2,5 hét után a fájdalom is elmúlt. A 3. héten visszatértem a szokásos edzésekhez. És ami a legfontosabb, hogy nincsenek benne vegyszerek – csak növényi kivonatok és illóolajok, amelyek hatékonysága bizonyított.

A gél kellemes, nem feltűnő illatú, nagyon gyorsan beszívódik, és egyáltalán nem hagy foltot a ruhákon. Elég gyorsan könnyedség érzetét kelti, ezért mostanában rendszeresen használom aktív napok után, amikor sok időt töltök a lábamon.

Nagyon ajánlom ezt a csodát azoknak, akik ízületi fájdalmakkal küzdenek, és arról álmodoznak, hogy visszakapják aktív életüket.

Ann F

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments