Arthro Lab - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 december, 06 - 3:03

Az Arthro Lab mindössze 2 nap alatt enyhítette a vállfájdalmat

Szeretném megosztani a véleményemet az Arthro Lab termék használatával kapcsolatban. Hadd mondjam el rögtön, hogy soha nem voltak ízületi problémáim, és általában jól érzem magam, aktív életmódot folytatok.

Tavaly novemberben a barátaimmal elmentünk snowboardozni, és leküzdöttünk néhány kihívást jelentő pályát, de szó szerint már az első lejtőn kiestem a versenyből. Rosszul manővereztem, és pokoli hátfájással kerültem az orvoshoz. Zúzódást diagnosztizáltak, és a gyulladás átment az ízületre.

Hogy valahogy enyhítsék a fájdalmat, Arthro Labot írtak fel. Meglepett, hogy nem kenőcs vagy fájdalomcsillapító tabletta volt. Az Arthro Lab egy természetes koncentrátum, amely közvetlenül egy pohár vízzel hígítva, egyadagos kiszerelésben fogyasztható. A termék íze kellemes, és nem okozott kellemetlenséget számomra.

C-vitamint, kondroitint, hialuronsavat és különböző növényi kivonatokat tartalmaz. Őszintén szólva nem számítottam rá, hogy ez a cucc ilyen jól működik. Két nap múlva a fájdalom elmúlt, és a gyulladás is. A repülés előtt még volt időm egy jó kis lecsúszásra. Most az Arthro Lab mindig ott van az otthoni gyógyszeres szekrényemben.

Ann F

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments