Közzétéve 2023 január, 11 - 6:06

AUCHAN BIZALOM KÁRTYA

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 2000 Forint

AUCHAN BIZALOM KÁRTYA

Az auchanban is van lehetőség pontok gyűjtésére, hasonlóan a Tescohoz és számos egyéb bolthoz. Az Auchan Bizalom kártyát nagyon szeretem, igazi kis kedvenc.

Az Auchan Bizalomkártya programba történő regisztrációra lehetőség nyílik az összes hazai Auchan áruházban, illetve az interneten keresztül is. Elsősorban az Auchan interenetes oldalán lehet regisztrálni azoknak, akik az internetes regisztrációt választják. A regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe a kártyatulajdonos adatainak megadásával, mint például, név, cím, életkor.

A weboldalon történő igénylés esetén kártya bármely áruház vevőszolgálatán rögtön átvehető, mindössze egy egyszerű kérdés megválaszolására van szükség.

A Bizalomkártya a kiadás után azonnal aktív, a pontgyűjtés máris megkezdődhet. A kártya mellé egy darab társkártya is jár.

Az Auchan bizalomkártya úg yműködik, hogy minden az auchanban, Auchan áruházakban elköltött ezer forint után tíz pontot írnak jóvá.

Az Auchan töltőállomásokon történő, bármely típusú üzemanyag megvásárlása esetén – minden egész liter után – kettő bizalomponttot írnak jóvá, de természetesen csak abban az esetben, ha a vételár kifizetésekkor bemutatjuk bizalom kártyánkat is.

A pontgyűjtéshez Önnek nincs más dolga, mint a pénztárhoz érve a blokkolás megkezdése előtt átadni Bizalomkártyáját érvényesítésre kollégánknak. Ez nagyon fontos teendő a pontgyűjtés érdekében, hiszen ennek elmaradása esetén sajnos a pontok nem kerülnek jóváírásra.

Egy vásárlási tranzakció során a vásárlás végösszege után legfeljebb ötszáz Bizalompont gyűjthető. Az Auchan meghirdethet extra Bizalompont gyűjtési lehetőségeket is, mint  például a családi és nyugdíjas napok,  ilyenkor bónusz pontok is jóváírásra kerülnek.

Minden Bizalomkártya mellé egy darab társkártya is jár, mely szabadon átruházható. A Fő és Társkártyához egy pontegyenleg tartozik, így lehetőség nyílik arra, hogy családtagjával közösen gyűjtsék a Bizalompontokat, gyorsan gyarapítva ez által a pontegyenleget, minden vásárlás illetve tankolás esetén.

Összegyűjtött pontjait az Auchan áruházak pénztáránál történő fizetéskor tudja kedvezményre váltani, hiszen minden beváltott tíz Bizalompont öt Forintot ér.

Amennyiben szeretné felhasználni Bizalompontjait, akkor jelezze pénztáros kollégánknak, hogy kártyán található pontértéket szeretné levásárolni. A felhasználni kívánt összeg levonódik Bizalompont egyenlegéből és a vásárlási érték végösszegéből, s Önnek csak a fennmaradó részt kell kiegyenlítenie hagyományos fizetőeszközzel.

Egy vásárlási tranzakció során felhasználható Bizalompontok minimum száma ezer pont, értéke ötszáz forint. Egy vásárlási tranzakció során legfeljebb a vételár kilencven százaléka egyenlíthető ki Bizalompontok felhasználásával. Abban az esetben, ha a vásárlás során a vételár bármekkora hányadát Bizalompontok felhasználásával egyenlíti ki, úgy áfás számla kiállítására

az Áruház vevőszolgálatán kerülhet csak sor és kizárólag a Bizalomkártya tulajdonos nevére szólóan.

Mivel mi kedvesemmel, párommal, élettársammal zömében az Auchan áruházba, Auchan áruházakba járunk vásárolni, így ez nekünk eg yrendkívül pozitív kezdeményezés, egy rendkívül pozitív dolog. Arányaiban véve sok pénzt megtakarítottunk már vele, több száz forintot visszakaptunk így már.

Csak javasolni tudom mindenkinek az Auchan áruházakban történő vásárlás esetén, 

az Auchan Bizalomkártya használatát!

Sok kicsi, sokra megy alapon!

+Erősségek

SOK KICSI SOKRA MEGY

-Hátrányok

NINCS

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments