Jimjams Tinitonik - vélemény

Átlag: 4.5 (1 szavazat)

Kategória: Ápoló kozmetikumok

Közzétéve 2021 február, 15 - 7:07

Arcitsztítás nem csak tiniknek!


Ár : 999 Forint

Egy kortalan, alkoholmentes termék!  Sokan elfelejtik a mindennapi arcápolás fontosságát, és nincs felállítva egy alapvető skincare rutint, ezt nagy hibának könyvelem el. A Jimjams tinitonikot huszonéves fejjel is mindenkinek bátran ajánlom , legyen szó bármilyen korosztálytól.

 -Hatékony arctisztítás, leszedi a sminket, koszt,port mindent amit csak kell és mindezt alkoholmentesen teszi!-

Az ára 800-1000 forint környékén mozog, én általában az útbaeső Rossmannokban szoktam hozzájutni, próbáltam már más tonikokat is de ez vált be eddig a legjobban. 

  • Reggel és este szoktam felvinni vattakorong segítségével ,sosem hagy cserben. Meglepő látni mennyi kosz telepszik meg arcunkon még ha nem is olyan környezetben töltjük el napunkat, Anno mikor még éttermi munkám volt, gyakorta sokkolt a látvány hogy a grillpálya és egyéb finomságok okán milyen sötétre színezett lett a tonikhoz használt vattakorong,amit pedig szabad szemmel nem vettem volna észre.

 

  • Mindenképpen kell utána hidratálni! Mint hasonló deep cleanser,micellás vízes termékek, ezután is erősen ajánlott az utána való hidratálás valamilyen könnyed krémmel, én a Helia-D termékeket szoktam utána felvinni a biztos hatás érdekében.

  • A napi kétszeres használat ellenére nem fogy olyan gyorsan így elégséges havi,másfél havi egyszer újravenni (én nem szoktam alapozót használni, egy vattakorong maximum kettő mindig elég volt az arcom felületének a tisztításához, valószínüleg hamarabb fogy alapozó és egyebek alkalmazása esetén)

+Erősségek

Alkoholmentes

Hatékony

Lassan fogy

Könnyen hozzájutható

Kíméletes összetevőlista

-Hátrányok

Szárítja a bőrt

borsoB

Ajánlom

+4

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments