Közzétéve 2021 március, 27 - 14:14

Apró kutyik meglepi dobozban

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 1195 Forint

Minden gyerek életében eljön az a pillanat, amikor elkezd valamiért rajongani és onnantól kezdve az összes cuccát le kell cserélni a kedvenc sorozata mintáira, illetve minden játékot be kell szerezni, amit csak lehet. Nálunk ez az „őrület” a Mancs őrjárat felé irányul jelen pillanatban. Mondanom sem kell a gyerek jól választott, mert a mesefilm körül akkora a hype, hogy gyakorlatilag mindent gyártanak már Mancs őrjáratos kivitelben.

Ami nálunk nagy kedvenc lett az a meglepetés mancs figurák. Ez még egy viszonylag olcsóbb kategóriájú Mancs ereklye, mert darabja olyan ezer és ezerötszáz forint között mozog. Egyébként a Mancs őrjárat játékok árát tekintve nincs megállás határ a csillagos ég.

Szóval mielőtt bárki azt hinné milyen olcsón megúszta és a gyerek is boldog elég nagyot tévedett. Mivel meglepetésről van, szó ezért nyilván nem tudhatod, hogy az éppen aktuális doboz melyik figurát rejti magában, így bár egy széria kilenc figurából áll koránt sem biztos, hogy megúszod kilenc meglepetés doboz vásárlásával a kalandot.

Több téren speciális eset az én kisfiam és mivel anno ezek a kutyák voltak az első játékok, amivel elkezdett szerepjátékot játszani, így szerettem volna összegyűjteni neki a szettet. Első alkalommal meg is rendeltem neki rögtön öt darabot a Series 1 feliratú meglepetés dobozból. Előtte nem néztem jobban utána ennek az egésznek, ami utólag belegondolva hiba volt.

Ott kezdődött a probléma, hogy csupán két darab series 1 feliratú dobozt kaptam, míg a másik három már a Series 2 feliratot kapta, tehát kapásból semmi esélyem nem volt egy szériát összeszedni…. Persze ezután gyorsan utánanéztem és kiderült, hogy nem csak egy széria létezik, hanem van már egyes, kettes és négyes széria is, ami azóta már egy hetes szériával is bővült. A hiányzó számokról nem tudok, de azt hiszem, még érhetnek meglepetések ezzel kapcsolatban.

Mit is rejtenek ezek a dobozok? 5 cm magas szépen kidolgozott figurákat. Mindegyik széria a sorozat más más évadaihoz, filmjeihez kapcsolódik. Az első szettben az alap karaktereket lehet összegyűjteni, a másodikban tűzoltó kutyikat, a negyedikben a szuper kutyikat és a legújabb szériában pedig a dínó mentő epizódokhoz kapcsolódó kutyik vannak a dobozokban.

Nagyon jól be vannak csomagolva, így igazából, ha akarnál, se lenne esélyed belelesni. Először egy műanyag borítás van, majd ha azt leszeded, jön a papírdoboz, és belül a figura egy plusz fehér színű nejlonba is be van csomagolva, így a legvégsőkig fenntartja a gyerek izgalmát, hogy vajon mit is rejt az adott doboz.

Szerintem minden korosztálynak van/volt/lesz ilyen- olyan figura gyűjteménye, amiért az éppen aktuális gyerek generáció meg van bolondulva. Abszolút szép játékokat kaptam a pénzemért, és normális használat mellett miután kinőtték simán el lehet tenni az unokáknak, akik majd biztosan jól fognak szórakozni azon, hogy az apjuk milyen meséért rajongott.

+Erősségek

szépen kidolgozott

izgalmas meglepetés

-Hátrányok

húzós az ára

littlecat01

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Mancs őrjárat meglepetés figurák fotók

2021.05.10

A fiam kedvence

A mancs őrjárat 6 kis kutyáról és a gazdájukrol szól akik ha kell segítenek. A. Bajba jutottakon. A legutóbbi részben épp egy horgász hívta őket mert a foka barátjának épp születésnapja volt de...