Apple iPhone XR - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Mobiltelefonok

Közzétéve 2020 november, 26 - 21:21

Apple iPhone XR – Most felkapok

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Igen, ez nem a cég csúcstelefonja ebben az évben, mivel van iPhone XS és XS Max, de mi van? A telefon kitöltése csúcsminőségű, és ez számomra a legfontosabb. Minden rendben.

A múltban az Apple megpróbált pénztárcakímélő és megfizethető telefont készíteni, de ezúttal csak jól sikerültek.

A telefon dizájnban, képernyőn, fényképezőgépben és ami a legfontosabb az árban különbözik a zászlóshajóktól. Az iPhone XR 64 gigabájtos verziójának költsége 65 ezer rubel, ami 23 ezerrel kevesebb, mint a hasonló iPhone XS-é, és 32 ezerrel kevesebb, mint az iPhone XS Maxé.

A különbség szilárd, de a telefon még mindig nagyon drága a többi versenytárshoz képest.

Miért vettem.

Szükségem volt egy iPhone-ra, és nem akartam megvenni az előző, olcsóbb modellt vagy a tizedik iPhone-t, mert nagyon vonzott az új A12bionic processzor, amelyet annyira dicsértek és teljesítményét minden vélemény megerősítette. Előtte volt egy 6s pluszom, ami szintén kiváló telefon, de az akkumulátora elkezdett meghibásodni, a kamera nem ugyanaz, és itt az ideje a frissítésnek, mert 20% -os áfa előtt.

Autonómia. Örültem autonómiájának, amely a vélemények szerint jobb, mint a zászlóshajóké – erre van szüksége! És ez valóban így van, a telefon 1,5 napig tökéletesen működik és működik újratöltés nélkül. Voltam már hidegben, filmeztek, fényképeztem, és ő nem ájul el, nem tompít, hanem egyszerűen úgy működik, mint egy jóképű férfi.

IPS képernyő. Két telefonom van, egy Android és egy iPhone. És most az iPhone képernyője boldoggá tesz, olyan gyönyörű és kellemes, ellentétben az Android OLED képernyőjével. Nos, szeretem az IPS képernyőket, és ennyi. Nincs több mondanivaló.

Egy kamera. Nincs kettős kamera – ne adj át!

Az XR szoftveres üzemmóddal rendelkezik, amely segít a háttér mesterséges elmosódásában, amely az elülső és a fő kamerán található, és ez jól kiderül.

Természetesen nem szépirodalom, de nem is őszinte g … 100% -ban a közösségi hálózatokra megy. Ezenkívül az XR kamera kiváló fényképeket készít éjszaka.

Memória. A modellkínálat 256 GB-ig van bemutatva – véleményem szerint ez elég. Általában 128 GB-ot vettem magamnak, mert vannak otthon tárolóim, ahová időnként kidobom az információkat.

A méret. Az XR nekem a legjobb méret, nem több, nem kevesebb. De vastagságában nagyobb, mint társai, ami nekem is plusz, jól fekszik a kézben. A képernyő nagyobb, mint a régi 6-osoknál, a telefon pedig kisebb.

Tervezés. Az XR mind a stílus, mind az ergonómia tekintetében más megközelítést alkalmaz. Itt is az alumíniumot használják az oldalfelületek anyagaként, valamint hangsúlyozzák a színeket: fekete, fehér, korall, sárga, kék és piros. Fehér modellt választottam magamnak. A színe nagyon kellemes, szokatlan.

Szokatlan jellemző, hogy a SIM-kártya nyílása az alján, az okostelefon jobb oldalán található.

A többi iPhone-hoz hasonlóan a hátlapot is üveg borítja. Ezenkívül az első és a hátsó ablak sima lekerekítése történik. Ezek nagy előnyök.


Van egy keret a képernyő körül, ez szabad szemmel is látható, de egyáltalán nem adok egy szót sem erről a szempontról.

Az iPhone XR összes elülső kamerája (beleértve a FaceID-hez használt TrueDepth kamerát is) megegyezik a régebbi modellekkel.

Kiderült, hogy az XR rendelkezik az összes szükséges zsetonnal a tizedik iPhone-tól és a 2018-as zászlóshajóktól, mi kell még?

Ez a telefon számos okból remek alternatívát jelent a többi új termékkel szemben. A legfontosabb az árbeli különbség, a legfontosabb technológiák és minőségek megőrzése mellett. Funkcionalitását tekintve az XR csak két dologban marad el a zászlóshajóktól: a kettős kamera hiánya és a 3D Touch hiánya. Egyébként nincs rosszabb.

Aztán nyaggatják a dizájnt és a képernyőket. Személy szerint nekem ez teljesen megfelel.

Általánosságban elmondható, hogy ha naprakész iPhone-t szeretne vásárolni, és nem akar őrült pénzt fanyarítani, akkor az XR a megfelelő választás. Azokat is érdekelheti, akik kényelmesebbek ebben a méretben, mint az XS és az XS Max zászlóshajók. A méretbeli különbség kicsi, de még ez a néhány milliméter is meghatározó lehet.

+Erősségek

Méretek

Költség

Képességek

Autonómia

-Hátrányok

Nincs kettős kamera

Sándor

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments