Apple iPhone 11 - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Mobiltelefonok

Közzétéve 2020 november, 26 - 21:21

Apple iPhone 11 okostelefon – jó okostelefon

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Megszerezve 2019.11.11. Okostelefon Apple iPhone 11 128 GB lánya valóban megkérdezte, mit tegyen, vásárolt!)

Tervezés szerint az a tény, hogy maga a test anyaga nemcsak műanyag, hanem tartós anyagok, fém és üveg, valamint oleofób bevonat, porvédelem és a nedvesség ezt az okostelefont a csúcsra hozza, jó tartani a kezében.

Az Apple iPhone 11 okostelefon kamerája rendes 12 megapixeles és ultraszéles látószögű, nagyon klassznak tűnik, 12 megapixeles két modul, egy LED-es vaku.

A mikrofon nagyon klassz, mert még zajos utcában is rögzíthető, és a hangok elég jól olvashatók. A hangot még a hangszórókon keresztül is nagyon kellemes hallgatni. Az elülső kamera másodpercenként 30 képet is készít, és normál járás mellett kinyújtott karral a kép stabilizálódik, és kiváló minőségű fotót és videót kap.

Elvileg az okostelefon minden bizonnyal jó, de nem kerül ilyen pénzbe, ez nem autó), de szerintem hülyeség egy márkáért túlfizetni, főleg ha hitelre veszünk egy telefont, ezt egyáltalán nem értem!

És természetesen pénzügyi szempontból azt tanácsolom, hogy vásároljon pénzt a tyúkoktól. A tok, a képernyő, a kamerák minősége kiváló, de az akkumulátor erősebb is lehetett volna. További plusz, hogy az Apple iPhone 11 4 gigabájt RAM-mal rendelkezik, a lányom által játszott játékok pedig csak repülnek! És ilyen áron vezeték nélküli fejhallgatót tehetnének)

+Erősségek

Ügy minősége

Gyors processzor

Fotó és videó filmezés

-Hátrányok

Ár

Sándor

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments