Aliexpress - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Weboldalak

Közzétéve 2021 február, 26 - 11:11

Aliexpress.com online áruház Kínából – nekem minden megtetszett. Sok szép ruha fillérekért!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

A legjobb és legérdekesebb, hogy a főoldalon (amit szinte naponta megtekintek) nagy leárazások szoktak lenni a márkás cuccokra. Időnként kedvező áron lehet megvenni a szükséges dolgokat.

Végre rászántam magam arra, hogy véleményt írjak az Aliexpress kínai online áruházról. Amikor megérkezett az első csomagom ebből az üzletből, így néz ki:

9 csomagot küldtek ki nekem ebből az üzletből, de akkor még csak ez az egy érkezett meg. A csomagban egy katicabogár-mintás sapka és sál volt a gyereknek, ilyen:

A sapkát és sálat egy szintén katicabogár-mintás mellényhez vettem, amely hamarosan meg is érkezzett az Aliexpress-ről. De most szeretnék egy kicsit többet mesélni magáról az üzletről.

Az Aliexpress egy kínai online áruház, amely alacsony árairól ismert. Műszaki cikkeket, ruhákat, cipőket, táskákat, ékszereket, kozmetikumokat, háztartási cikkeket, gyermekeknek szóló termékeket (játékokat, feljesztő szőnyegeket, hordozókat, konyhai eszközöket, pelenkákat és egyebet) vásárolhatunk itt. Én javarészt gyerekeknek szánt árut, ruhaneműt szoktam vásárolni.

A webhely angol nyelvű, ezért én Google Chrome-ot telepítettem a a számítógépemre, hogy automatikusan lefordítsa nekem az angolt magyar nyelvre. Mielőtt regisztráltam volna, elolvastam erről az online áruházról szóló véleményeket, megnéztem a YouTube-on a „Hogyan vásárolhatok az Aliexpressen” című videót és minden teljesen világossá vált számomra.

Regisztráltam, és csak jó eladóktól rendeltem termékeket (akik gyémántokkal rendelkeznek). A jó értékesítők, akik magas minősítéssel rendelkeznek, nem fognak becsapni. Csak ingyenes házhozszállítást szoktam választani.

Különböző módon lehet kifizetni a megrendeléseket: Visa vagy Master Card kártyával, KIWI pénztárcával, de még telefonos szolgáltató által is. A lehetőségek tárháza elég széles, mindenki megtalálja a számára kényelmes módszert.

Az első csomag 20 nappal a megrendelése után érkezett meg. A többi akkor még úton volt.

Szóval ezzel a kínai online áruházzal igencsak elégedett vagyok. Egyébként az Aliexpressen találtam újrafelhasználható bugyikat a bilihez való hozzászoktatáshoz. Eleinte ezeket közveítőktől vásároltam az itteni ár duplájáért!

Az általam rendelt termékek egy része itt látható a fotón:

A képen rengeteg ruhanemű látható, egy szuper varrás nélküli Ahh Bra rózsaszín sportmelltartó, valamint konyhai szivacs, amely szinte minden foltot meg tud tisztítani.

Az elmúlt évek során, amióta ezen a honlapon vásárolgatok, már kétszer kértem pénzvisszatérítést, mivel nem megfelelő minősgű termékeket küldtek nekem. Egyszer egy szakadt kabátot kaptam, másodszor pedig piszkos törölközőt, valami olajfolt éktelenkedett rajta. Mind a két alkalommal visszatérítették a pénzemet. Viszont a pénzvisszafizetés igen hosszú időt vesz igénybe. Csak 1,5 hónappal az első panaszlevelem után kaptam vissza a pénzt.

Ma már lassan 4 éve vásárolok az Aliexpress online üzletben. Ez alatt az idő alatt közel 200 csomagot rendeltem, illetve kaptam meg. Ha a csomagjaim nem érkeztek meg, mindig visszakaptam a pénzemet. Ennek persze van egy hátránya: ha nem jött meg az áru, az eladó még egyszer ki tudja postázni, de ez további néhány hét várakozást jelent. S ha akkor sem érkezik meg, további hosszú heteket kell várni a pénzvisszafizetésre.

De ennek ellenére nem csalódtam ebben az üzletben, sőt egyre jobban tetszik nekem.

Nagy dolgokat ( bunda, műszaki cikkek stb.) nem szoktam rendelni. De táskákat, cipőket, a gyermekemnek síruhát, telefontokokat, függönyöket, abroszokat, játékokat gyerekeknek (Lego, különféle figurák stb.) már rendeltem onnan. Mindennel meg vagyok elégedve! Nálunk az ilyen termékek 2-3-szor drágábbak szoktak lenni!

Tehát általában véve meg vagyok elégedve az Aliexpress online áruházzal. Véleményem szerint megfelelő minőségű és küllemű árut lehet ott vásárolni nagyon is kedvező áron!

A honlap használata nem bonyolult, csak regisztrálni kell, hogy azonosítható légy, hogy véleményt tudj írni a termékekről, kosárba helyezhesd az árut, s ki tudd fizetni azt.

+Erősségek

Olcsó és kényelmes

nagyon klassz

eredeti dolgokat lehet vásárolni igen olcsón

-Hátrányok

Túl hosszú kézbesítési idő

Sándor

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments