Vasaxal - vélemény

Átlag: 4.5 (1 szavazat)

Közzétéve 2024 május, 15 - 9:09

Ajánlom visszérbetegségben szenvedőknek

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Megvásárolt: link

Sziasztok! Szeretném megosztani a visszérrel való küzdelmem történetét. Remélem, hogy a tapasztalataim hasznosak lesznek valakinek közületek, és ti is képesek lesztek megszabadulni a visszér tüneteitől, úgy mint a lábak nehézsége, fájdalom, tágult erek, ahogy nekem is sikerült. Évek óta küzdök a visszértágulattal. Ez a probléma már fiatal koromban ismertté vált számomra a genetika miatt. Anyám és nagymamám már gyerekkorom óta nagy duzzanatokkal és csúnyán dagadó erekkel maradtak meg az emlékezetemben. Ez nem csak kellemetlenül néz ki, de nehézségeket is okoz. Anyámnak mindig voltak szörnyű éjszakai lábgörcsei, és gyakran fájtak a lábai. Soha nem akartam én is ilyen helyzetbe kerülni. Sajnos a hosszú órákig tartó ülőmunka fokozta a visszérproblémáimat. A lábaimon megjelentek a visszeres hálók és tágult erek, és estére a lábaim szó szerint fájtak a nehézségtől és duzzanattól.

 

Idővel rengeteg módszert kipróbáltam, de semmi sem hozott tartós enyhülést. Beledörzsöltem a lábaimba a fokhagymát és tűrtem a szörnyű szagot, reggelente hideg-meleg zuhanyt vettem, minden este visszér elleni gyakorlatokat végeztem, de sikertelenül. Elgondolkodtam a vénák eltávolításán, de szerencsésen rábukkantam a 

Vasaxal gélre az interneten és úgy döntöttem, kipróbálom.

 

A Vasaxal gél összetétele, amely tartalmaz gesztenye kivonatot, kamillát, allantoint, ázsiai gázlót, rendkívül hasznosnak és bőrbarátnak tűnt számomra. A természetes egészségügyi megoldások híve vagyok, és szeretném, ha nem lennének mellékhatásaik. A Vasaxal épp ilyen volt. Naponta kétszer kezdtem el használni a gélt, reggel és este. A problémás területekre könnyed masszírozó mozdulatokkal vittem fel.

 

Részletesebben az összetevőkről:

 

Gesztenye kivonat: erősíti a vénák falait, javítja a vérkeringést, csökkenti a duzzanatokat.

Kamilla kivonat: gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású.

Allantoin: hidratálja a bőrt, csillapítja az irritációt.

Ázsiai gázló: javítja a mikrocirkulációt, ösztönzi a kollagén termelést.

 

Már egy héten belül éreztem az első enyhüléseket: a duzzanatok csökkentek, a lábaimban a nehézségérzet kevésbé volt érezhető. Fokozatosan a visszeres hálók kevésbé lettek láthatók, és néhányuk teljesen eltűnt. A Vasaxal jelentősen megkönnyítette az életemet, lehetővé téve, hogy a munkára koncentráljak és élvezzem az aktív sétákat munka után anélkül, hogy kellemetlen érzést éreznék a lábaimban. Alig hittem el, hogy ezt egy sima gél tette.

 

Már harmadik hónapja használom a Vasaxal gélt, és minden visszérrel küzdőnek ajánlom. Valóban működik, csökkenti a tüneteket és javítja az esti aktivitásomat. Higgyetek nekem, nem fogjátok megbánni, ha kipróbáljátok ezt a visszér elleni terméket!

+Erősségek

Teljesítmény, kellemes felvitel, nem zsíros

-Hátrányok

Online kell rendelni

Ann F

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments